Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolóztunk nem is egyszer, de én még nem remegtem be alatta. Ez azt jelenti h nem szeretem őt vagy csak idő kérdése?
Kedves kérdező!
Sokféle csók létezik. Az egyik a romantikus, lepkés, izgulós, beleremegős, amit hiányolsz. Egy másik a sima, különleges érzelmeket nem kiváltó csók, amiről írsz. Hogy Te melyiket szoktad érezni, azt csak Te tudhatod. Ha hajlamos vagy klisészerű tüneteket produkálni csók közben, akkor elgondolkodtató, most miért nem lobbant be a szikra. A csók milyensége attól függ, hogy milyen régóta, mennyire ismered és szereted a partnered. Egy felszínes kapcsolatban, ismeretlenül, pár nap után egyértelmű, hogy nem lesz azonnal tüzijáték már a csóktól. Ahhoz, hogy ezt átéld valakivel, ismerned kell, szeretned, jól kell érezned magad vele, és egymásra kell hangolódnotok. Viszont ne keseredj el, talán csak feszélyezi valami a kapcsolatot, emiatt nem tudtok felengedni lelkileg és átadni magatokat egy szenvedélyes csóknak. A tanácsom, hogy ne aggódj emiatt, várj még egy kicsit, beszéljetek róla, talán ő is ezen tűnődik éppen. Ha valamilyen kétséged van, egy őszinte beszélgetés csodákra lehet képes :) Sok sikert!
~RB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!