Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK/FÉRFIAK! Nektek belsőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK/FÉRFIAK! Nektek belsőre milyen lányok/nők jönnek be?

Figyelt kérdés

Mit szerettek legjobban egy lányban/nőben?

Mit NEM szerettek pl.: mit taszító egy lányban/nőben...stb?

2010. dec. 22. 20:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Például szeretem, ha a kérdéseiket jó kategóriában teszik fel...

Vagy milyen családi kapcsolatra gondolsz? Hogy mit szeretek vagy mi taszító az anyámban? A lányomban? A nagyanyámban?

A szerelem, szex kategóriában még érteném is, de így...

2010. dec. 22. 20:40
 2/13 anonim ***** válasza:
47%

taszító- cigi (minden mértékben), káromkodás (nagy mértékben, basszus-szar belefér), pia (nagy mértékben, bor-pezsgő belefér) illetve az igénytelen túlsúlyos külső, vörös haj és még az ha annyira gebe, hogy nem csak a gerincvonulata hanem még a csigolyái is teljesen látszódnak.

vonzó: barna/szőke HOSSZÚ (legfontosabb számomra, ha egy nőnek kicsi a haja taszító) haj, foglalkozik magával külsőleg, barna/kék szem, saját stílus (nem mást/másokat majmol), ész, őszinteség. -- ennyi jut hirtelen eszembe

2010. dec. 22. 20:43
 3/13 anonim válasza:
65%

cigi, káromkodás, pia, nagyképűség, k*rvás viselkedés, tehát a mai tinédzserek 99%a taszít :)

mondjuk az a vicc, hogy elismerem, én mint fiú néha káromkodom, beb*szok, és havonta pár szál cigit is elszívok buliban, de lányoknál az egész más hatás szerintem ha összehányja a padlót :)

2010. dec. 22. 20:51
 4/13 anonim ***** válasza:
48%
Cigi, ha sötét, ha nem tud discoban táncolni.
2010. dec. 22. 20:52
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

Belsőre legyen rózsaszín.

Magamat szeretem benne a legjobban...

2010. dec. 22. 20:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Fiuknak lehet lányoknak nem vagy mi?

Hát srácokki kell hogy ábránditsalak titeket...

az sem sokkal szívderítőbb mikor egy fiú okádja össze a padlót..

15L

2010. dec. 22. 20:58
 7/13 anonim ***** válasza:
szőke/barna/fekete hosszú haj, ne legyen igénytelen, ne cigizzen, alkoholista ne legyen, rövid haj taszító, lehessen vele beszélgetni, ne legyen túlsúlyos
2010. dec. 22. 21:44
 8/13 anonim ***** válasza:

Szeretem: ha jó ZENÉT hallgat(rock, metál), szőke, barna szemű, alacsonyabb nálam(tehát olyan 170-180 cm), sportos alkat vagy vékony, kedves, nem buta mint a föld, nem kurv@.

ebbe benne volt a nem szeretem is szerintem...

kivéve az hogy azt sem szeretem ha egy lány nagyon visszahúzódó.

2010. dec. 22. 21:45
 9/13 anonim ***** válasza:

Mit szeretek:

Kedves, őszinte, szép, nem gebe de nem is kövér, feke/szőke/barna ÉS hosszú haj(szerintem nem áll jól 1 lánynak a rövid), ha ápolt, rendszeresen tisztálkodik, nincs tele piercingekkel, van melle és hátsója xD

Mit nem szeretek:

ha büdös(pl ismerek párat akik szépek de izzadságszagúak... tehát 1 2 alkalommal persze el lehet nézni mindenki izzad de ne már állandóan :/... tehát tisztálkodás...), ha hisztizik mindenen,káromkodik állandóan, kibeszél másokat,ha vele vagyok és beszélgetünk és amikor odajön 1 barátnője akkor engem lesz*r....

Most ennyi jutott eszembe.

2010. dec. 22. 21:46
 10/13 Mentifantezsvér ***** válasza:
fiuk .. mi számít túlsúlyosnak? amúgy nem értelek titeket fiukat...én kb pont ilyen vagyok és eddig akik tetszettek végül mind anorexiás ribancokkal jöttek össze? akkor ez most hogyvan? O.o
2010. dec. 22. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!