Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK/FÉRFIAK! Nektek belsőre milyen lányok/nők jönnek be?
Mit szerettek legjobban egy lányban/nőben?
Mit NEM szerettek pl.: mit taszító egy lányban/nőben...stb?
Például szeretem, ha a kérdéseiket jó kategóriában teszik fel...
Vagy milyen családi kapcsolatra gondolsz? Hogy mit szeretek vagy mi taszító az anyámban? A lányomban? A nagyanyámban?
A szerelem, szex kategóriában még érteném is, de így...
taszító- cigi (minden mértékben), káromkodás (nagy mértékben, basszus-szar belefér), pia (nagy mértékben, bor-pezsgő belefér) illetve az igénytelen túlsúlyos külső, vörös haj és még az ha annyira gebe, hogy nem csak a gerincvonulata hanem még a csigolyái is teljesen látszódnak.
vonzó: barna/szőke HOSSZÚ (legfontosabb számomra, ha egy nőnek kicsi a haja taszító) haj, foglalkozik magával külsőleg, barna/kék szem, saját stílus (nem mást/másokat majmol), ész, őszinteség. -- ennyi jut hirtelen eszembe
cigi, káromkodás, pia, nagyképűség, k*rvás viselkedés, tehát a mai tinédzserek 99%a taszít :)
mondjuk az a vicc, hogy elismerem, én mint fiú néha káromkodom, beb*szok, és havonta pár szál cigit is elszívok buliban, de lányoknál az egész más hatás szerintem ha összehányja a padlót :)
Belsőre legyen rózsaszín.
Magamat szeretem benne a legjobban...
Fiuknak lehet lányoknak nem vagy mi?
Hát srácokki kell hogy ábránditsalak titeket...
az sem sokkal szívderítőbb mikor egy fiú okádja össze a padlót..
15L
Szeretem: ha jó ZENÉT hallgat(rock, metál), szőke, barna szemű, alacsonyabb nálam(tehát olyan 170-180 cm), sportos alkat vagy vékony, kedves, nem buta mint a föld, nem kurv@.
ebbe benne volt a nem szeretem is szerintem...
kivéve az hogy azt sem szeretem ha egy lány nagyon visszahúzódó.
Mit szeretek:
Kedves, őszinte, szép, nem gebe de nem is kövér, feke/szőke/barna ÉS hosszú haj(szerintem nem áll jól 1 lánynak a rövid), ha ápolt, rendszeresen tisztálkodik, nincs tele piercingekkel, van melle és hátsója xD
Mit nem szeretek:
ha büdös(pl ismerek párat akik szépek de izzadságszagúak... tehát 1 2 alkalommal persze el lehet nézni mindenki izzad de ne már állandóan :/... tehát tisztálkodás...), ha hisztizik mindenen,káromkodik állandóan, kibeszél másokat,ha vele vagyok és beszélgetünk és amikor odajön 1 barátnője akkor engem lesz*r....
Most ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!