Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, Férfiak! Nektek mi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Férfiak! Nektek mi az igazán fontos egy lányban, nőben mind külsőre mind belsőre értve?!

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 14:42
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Ha ezt egy lány kérdezné azt válaszolnám, hogy a humora, de én a seggre szavazok.
2009. júl. 1. 14:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A külső is nagyon fontos. Szeretem, ha egy lány kedves, mosolygós, jókat lehet vele beszélgetni, kicsit bohém, néha kész egy kis őrültségre:) Fontos, hogy a problémákra is nyitott legyen, higgadtan lehessen vele beszélni mindenről és ő is megnyíljon felém. Ugyanekkor hűséges legyen,

megbízhassak benne. Ragaszkodó, bújós de mégis engedékeny. És talán a legfontosabb, mint minden embernél, hogy ne legyen rest kimondani, ha úgy érzi: "bocsánat"

2009. júl. 1. 14:46
 3/10 anonim ***** válasza:
esze:),meg elragadó,erős személyisége,tudja,hogy mit akar...külsőre legyen egy átlag csaj,ez annyira nem lényeges,de előny a formás fenék,mell :)ja és legyen ha lehet természetes
2009. júl. 1. 14:54
 4/10 anonim ***** válasza:
14:44: Ott a pont! :D
2009. júl. 1. 14:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!(:
2009. júl. 1. 15:19
 6/10 A kérdező kommentje:
És ha lehet kérnék a válaszok után életkort is!köszentyű:) L/18
2009. júl. 1. 15:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Legyen esze, ahogy már mondták előttem is. Legyen művelt, hozzá tudjon szólni a dolgokhoz, tudjon viselkedni ahol kell (tudom ez alap lenne de már voltrészem negatív élményekben), értse a viccet, jókat lehessen vele beszélgetni. Egyébként meg vonzó, és határozott, imádom a bújós nőket :-), kinézetre meg legyen olyan gyönyörű mint a feleségem. (mellesleg Ő kimeríti minden általam leírt tulajdonságot, imádom őt már 8 éve.)33/ffi
2009. júl. 1. 15:47
 8/10 anonim ***** válasza:
14:46 20/F
2009. júl. 1. 16:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Alak, hosszú egyenes haj (ne fenékig), arc.

okos, megfontolt, ügyes legyen ;)

2009. júl. 1. 23:08
 10/10 anonim ***** válasza:
legyen irónikus mert ahhoz kell némi intelligencia humor és kifejezésmód... meg értsen 72 dologhoz: főzés mosás takarítás, többi a 69 :D
2009. júl. 1. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!