Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha láttok egy csinos lányt pl iszogatni a plazaban egyedül és bejön külsőre és értelmesnek tűnik akkor leszolítjátok?
Figyelt kérdés
A kérdés lényege, ha tetszik egy tök vadidegen csaj akkor simán bepróbálkoztok?2011. febr. 16. 18:54
1/18 anonim válasza:
Én tuti nem. Még akkor sem, ha egyértelmű jeleket küld. Ezért is nem volt sohasem barátnőm.
2/18 anonim válasza:
Nem, mert nem járok plázába. És normális csajok sem járnak oda.
3/18 anonim válasza:
nekem mindig volt barátnőm és mindig van. de nem.
nem így kell csajozni.
4/18 anonim válasza:
Most már igen. (23 éves vagyok). Pár éve még nem mertem volna kezdeményezni, de már tudom: nincs vesztenivalóm.
Amúgy épp ma volt egy ilyen eset, de sajnos nem sikerült a leszólítás, ugyanis épp amikor odaléptem volna a lányhoz, váratlanul felbukkant a semmiből egy ismerősöm, s hozzámszólt... Mire befejeztem vele a bájcsevelyt, a lány köddé vált. :-(
5/18 anonim válasza:
:D csatlakozom az első válaszolóhoz. Amúgy meg az, hogy egyedül iszogat, nem jelent semmit. Biztos az lenne az első gondolatom, hogy vár valakire és legkevésbé egy vadidegen társaságára vágyik.
6/18 anonim válasza:
Mekkora segg ez a 2. válaszoló... miaz hogy nem járnak normális lányok oda-.- Mér enniyre bűnös hely egy pláza? barom
7/18 anonim válasza:
"plázában" és "értelmes" már eleve kizárják egymást.
Plázában meg eleve nem állok szóba a bútorral, nem vagyok gazdag hogy ilyeneket akarjak döngetni.
8/18 anonim válasza:
Nem próbálkozok, mert nem szoktam, de szívesen megismerném.
9/18 anonim válasza:
Nem, mert:
1. valószínűleg vár valakire, talán épp a bakjára
2. nincs semmi értelmes szövegem, és nem is állna jól
3. úgyis elküld a halál lőcsére
10/18 anonim válasza:
Én plázában ismerkedtem meg a barátnőmmel immáron 17 hónapja. De ő eladó volt egy ruhaboltban ahol amugy nem vettem semmit, és sosincs ott 1 vevő sem és ezért könnyű is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!