Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha láttok egy csinos lányt pl iszogatni a plazaban egyedül és bejön külsőre és értelmesnek tűnik akkor leszolítjátok?
Hmm érdekes vélemények.
Miért nem járnak értelmes lányok a Plazaba?
Ezt nem értem......
Egyik ismerösöm pl: olvasni szokott egy ital melett.....
Azért köszi szépen a válaszokat.
Ja és honann tudjátok,hogy vár valakire? Vagy,hogy pénzéhes?
Mert azt szerintem nem lehet leszűrni abból,h ott ül.
Honnan tudjuk hogy plázába nem járnak értelmes lányok?
TAPASZTALATBÓL! Elég ha melléjük ülsz és hallgatod a beszélgetéseiket, már ha az ostoba csacsogást annak lehet nevezni.
"Ja és honann tudjátok,hogy vár valakire?"
Nyilván teljesen életszerű, hogy lányok, akik még pisilni is csoportosan járnak el, teljesen egyedül csak úgy ücsörögnek egy forgalmas plázában, neadjisten ott olvasgatnak, mivel ugye a pláza a legalkalmasabb hely az ilyesmire. Nyilván mindez teljesen életszerű. De mondhattunk volna buszmegállót is. Nyilván az is teljesen életszerű, hogy egy lány a buszmegállóban nem a buszra vár, hanem csak úgy álldogál ott...csak úgy. Nyilván teljesen életszerű.
Most miért, én is Lány vagyok 20 éves és szoktam csak úgy itt ott olvasgatni, meg a buszmegállóban volt már rá példa, hoyg csak úgy leültem és nézelődtem vagy olvastam....
Baráti társaságomban is van ilyen.
Meg soha nem értem / értettem azt a nagy általánosítrást.
Na mindegy, köszönöm szépen a válaszokat.
Én is szoktam általánosítani ,de hozzá teszem,hogy kivételek vannak :)
De úgy látszik ez én vagyok, meg a barátaim.
Na nem gond, nem akarok nézeteltérést itt ,mert különbözik a véleményünk, hiába nem ismerlek.
Amúgy nem vagyok Pesti, 180 km-re lakom Pesttől.....
Szóval, ahogy te fogalmaztál ez vidéken szokott lenni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!