Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, leírnátok hogy külsőre milyen férfiak jönnek be nektek?
14:52
Talán mert okos lányokkal hozott össze a sors, és tudják, hogy Che Guevara igazából egy tömeggyilkos.
hát ez elég vicces, mert szerintem egy idő után ha valóban érdekel az adott illető, akkor az se számít, alacsonyabb-e vagy magasabb. régen én is ilyen magasságmániás voltam (180 centisen ez mondjuk vicces volt) most pedig egy alacsonyabb fiúval szimpatizálok, és abszolút nem zavar, hogy ő a kisebb.
aki meg típusokban gondolkozik, és külső alapján ítél csakis, az mind elég éretlen ember lehet. nem mondom azt h nem számít, mert akkor hazudnék, hiszen normális értékhatárokon belül kell lennie, pl csak 1 feje legyen, legyen azért valamekkora, szóval ne egy 80 centis törpe, de most hogy szőke, barna, szemüveges, kontaktlencsés, vörös, kigyúrt, átlagos, vékony, vagy macis... hát az szerintem tök mindegy. ha van valami olyan, ami megfog benne, BÁRMI, akkor a többit is szépnek lehet látni nagyon rövid idő után is.
eddig egyetlen szerelmem se hasonlított a másikra, mindannyian teljesen különböző típusok voltak. bár a határozott, erős csontozat és a széles vállak 3 embert is jellemeztek. ha van "típusom" akkor ez jellemzi. semmi más. a többi egyéniségfüggő is. a lényeg, hogy magabiztos legyen, és higgyen abban, hogy ő férfias férfi. akkor lehet 60 kg is, vagy akár 105, nem számít.
baromság amit reagáltál, mert azt írtam, hogy
"ha van valami olyan, ami megfog benne, BÁRMI, akkor a többit is szépnek lehet látni nagyon rövid idő után is."
ebből az következik, hogy valami már ELSŐRE tetszett... mosoly, tekintet, kéz, kisugárzás, akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!