Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet-e tartós egy távkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e tartós egy távkapcsolat?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy fiúval, ő 80 km-re lakik tőlem.Eddig kétszer találkoztunk. Ő jött hozzám, én szeretném ha még jönne 2szer, 3szor és csak utána menjek én hozzájuk,de ő erre azt mondta, hogy most még lejön, de legközelebb már menjek én. Ez természetes, hogy így áll hozzá a dolgokhoz, vagy lehet, hogy csak testi dolgot akar és azért erőlteti, hogy minél előbb megtörténjen a dolog? Volt már valaki ilyen helyzetben? Ha erre azt mondom, hogy én még nem megyek fel hozzá, jöjjön ő, és ő erre kidob, akkor nyilván

tényleg csak azt akarta?

2009. jan. 23. 09:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy valaki az általa szerett emberre úgy gondol, mint akire rá lehet unni. Szerintem a távkapcsolatok azért jók, mert a kevés talákozás miatt nem derül ki, hogy két fél nem illik össze.

Persze épp ezért működhet, és legalább nincs annyi veszekedés, mint más kapcsoaltokban, ahol szintén nem illenek össze az emebreke, de sűrűbben találkoznak.

2009. jan. 23. 12:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Már nem azért...de nem a fiúnak kéne a lányt hajkurászni??? Nem neki kéne udvarolni??? Nem neki kéne a lányhoz menni??? Oké, hogy majd a lány is megy a fiúhoz, de szerintem az elején a fiúnak illene mennie. Aztán ha tényleg összejöttök és be akar mutatni a családjának, akkor megy a lány is. Ha veszi a fáradtságot, hogy elmenjen a lányhoz, az jelentheti azt, hogy komolyan gondolja. Amíg azzal jön, hogy nem megyek többet, ha te nem jössz, addig komolytalan. Azért legalább ennyit érdemeljen már meg egy nő! Természetesen, ha kölcsönösek az érzések, mindketten fogják keresni a másik társaságát. Hol az egyik, hol a másik utazik.
2009. jan. 23. 13:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Tesóm és a barátnője 245 km-re laknak egymástól, 3,5 óra az odaút mindenestül (vonatostul,metrózástúl) és több mint 3 éve járnak.

Gondolom akkor csak működhet.

2009. jan. 23. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!