Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e tartós egy távkapcsolat?
Megismerkedtem egy fiúval, ő 80 km-re lakik tőlem.Eddig kétszer találkoztunk. Ő jött hozzám, én szeretném ha még jönne 2szer, 3szor és csak utána menjek én hozzájuk,de ő erre azt mondta, hogy most még lejön, de legközelebb már menjek én. Ez természetes, hogy így áll hozzá a dolgokhoz, vagy lehet, hogy csak testi dolgot akar és azért erőlteti, hogy minél előbb megtörténjen a dolog? Volt már valaki ilyen helyzetben? Ha erre azt mondom, hogy én még nem megyek fel hozzá, jöjjön ő, és ő erre kidob, akkor nyilván
tényleg csak azt akarta?
Tartós távkapcsolat nincs, de 1-2 évig működhet. Utána úgyis kiderül össze akartok-e költözni vagy sem. De amit írsz, a 2-3 találka még ismerkedésnek is kevés, nem még tartós távkapcsolatnak.
Azért én megkérdezném tőle miért akarja hogy te menj. Lehet hogy csak meg akarja mutatni hol nőtt fel, kik a barátai. De az is lehet hogy csak ki akar használni. Hidd el, ha kérdezel, vagy csak figyelsz, előbb utóbb kiderül mit akar tőled.
Nekem volt 80 km-re lakó barátnőm 14 hónapig, és nem csak a távolság miatt lett vége.
Egyik hétvégén én mentem, utána ő. Ha ritkábban jött volna, akkor azt gondolom, hogy neki csak "arra" kellek, és nem vesz komolyan.
Nekem 2 éve van barátom, és szerintem egy távkapcsolat lehet tartós.
Nem nagyon tudom értékelni azt ha az ilyen kapcsolatokat mások lenézik.Az sem jobb, ha minden nap egymás nyakán ülnek a párok, akkor csak az fog bekövetkezni h egymásra unnak.
12:16-os vok.
Nekem is 80km-e lakik a barátom, és ő többször jön nálunk, mint én náluk.
Én csak szünetekbe szoktam menni, de akkor ott vagyok több napig.
Kéthetente talizunk, ritka mikor 1 hét után talizunk, mert a munkája miatt nem tud többször jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!