Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Úgy érzem nem vesznek észre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem nem vesznek észre a lányok. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Tehetnék valamit ez ügyben? Mintha nem érdekelném őket, vagy nem tudom. Jó, most lehet rá mondani, hogy a fiúnak kell kezdeményezni, de más fiúkat észrevesznek, engem nem. Lehet annyira ronda lennék, hogy viszolyognak tőlem?

19f

2010. dec. 18. 21:56
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

amúgy énis ilyen vagyok, hogy azért nem merek kezdeményezni, mert az a pasi úgyis jobbat szeretne. de tudat alatt már tudom hogy nem biztos hogy így van ez, csak még bele kell jönnöm és remélhetőleg lesz majd valakim. meg aztán tényleg nem úgy van hogy hogy néz ki, hanem hogy Ő az akit szeretsz. meg a biztonságérzés nyújtása a férfiaktól :]

neked meg sok sikert :]

2010. dec. 20. 19:54
 32/37 anonim ***** válasza:

A gyereknek magyarázza az apja, hogy kell nőt felszedni. -- Fiam, ha a diszkóban megtetszik egy lány, odamész hozzá, megkérdezed akar-e táncolni, ha nem, megkérdezed szomjas-e, ha az se akkor fitogtatod neki az erődet.

A gyerek le is megy a diszkóba, kinézi magának a lányt és odamegy hozzá: -- Szia! Jössz tánconi? -- Nem. -- Kö kóla? -- Nem. -- Pofán csapjalak?

2010. dec. 20. 19:57
 33/37 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban! Egyrészt ismerkedésnél úgyis abból jön az első benyomás, másrészt később is az a legfontosabb.
2010. dec. 20. 20:02
 34/37 anonim ***** válasza:

Legyen jó a stilusod, ápolt a külsőd és helyes a mosolyod. Na meg a jó duma sem árt. Szeretem ha egy fiú bolondosan romantikus.

És nagyon sokat jelent az önbizalom! Lány vagyok, de 17-18 éves koromban, semmi önbizalmam nem volt. Észre sem vettek a fiúk, pedig sose voltam csúnya, csak visszahúzódó és nagyon csendes tipus. Nem hittem magamban és csak az járt a fejemben, hogy vajon miért nem tetszem senkinek.

Most 20 éves fejjel már elhiszem magamról hogy jó csaj vagyok. Egy este alatt akár 10-20 pasit is képes lennék megszerezni.

A lányok szeretik azokat a fiúkat akik nem bunkók és tényleg van önbizalmuk. Ha ez megvan, akkor máris több eséllyel indulsz.

2010. dec. 21. 00:35
 35/37 anonim ***** válasza:

19:16 és 19:17

a 14L vagyok :D egyhangúan megszavaztuk a kamasz társadalom nevében, hogy egy férfi legyen jópofa és kedves, és az se baj ha csúnya, szeretni fogjuk. :)

2010. dec. 27. 16:57
 36/37 anonim ***** válasza:

Az a baj a lányokkal, hogy aki tényleg jól néz ki az az esetek többségében egy Brad Pittet akar, illetve elutasítja az átlagos vagy türhető pasikat.

Ezek után, hogy legyen önbizalmunk? :S

2010. dec. 28. 00:59
 37/37 anonim ***** válasza:

Kedves 00:59 a fönt már többször is írt 14L vagyok. :D

"Az a baj a lányokkal, hogy aki tényleg jól néz ki az az esetek többségében egy Brad Pittet akar, illetve elutasítja az átlagos vagy türhető pasikat.

Ezek után, hogy legyen önbizalmunk? :S"

Erre azt mondom én: Az a baj a fiúkkal, hogy akik jól néznek ki, meg jópofák, azok szinte mindig egy Angelina Joliet akarnak, illetve be se próbálkoznak, vagy lepattintják az átlagos, vagy tűrhető csajokat.

Ezek után hogy legyen önbizalmunk? :D

Lehet, hogy egy csúnyább csaj lerázná ugyan azt a fiút, akit egy sokkal szebb lány szívesen fogadna. Ilyen ez.

2010. dec. 29. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!