Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nem vesznek észre a lányok. Mit javasoltok?
Tehetnék valamit ez ügyben? Mintha nem érdekelném őket, vagy nem tudom. Jó, most lehet rá mondani, hogy a fiúnak kell kezdeményezni, de más fiúkat észrevesznek, engem nem. Lehet annyira ronda lennék, hogy viszolyognak tőlem?
19f
Nem olvastam végig a válaszokat, de ezt tudom mondani:
Ha ápolt vagy, normálisan öltözködsz, találni fogsz magadnak barátnőt, hidd el, pl. nekem most egy olyan srác tetszik, aki nem egy világbajnok külsővel rendelkezik, de valami mégis megfogott benne.... hidd el találni fogsz, csak legyél kedves és humoros, és talán az se baj, ha egy nagyon, de nagyon kicsit rámenős vagy DE NAGYON KICSIT!! :)
jézusom, ezt a sok szerencsétlent xd
persze én máshogy vagyok , mert jóképű vok, szal lehet nem tok teljesen beleérezni a helyzetetekbe, de csomó olyan ismerősöm van , aki kifejezetten csúny, és mégis olyan csajaik vanna, hogy sokszor még én is féltékeny vagyok.
am meg rájöttem , hogy sokszor semmit sem érek a külsőmmel, és nem is az a legfontosabb, hanem a stílus, az ápoltság, a humr, a romantikusság, az műveltség, értelmesség, és sajnos a pénz is közrejátszik
Tudjátok, a mai lányok/nők többsége átnézz a férfiakon.
Ha túl fiatal vagy hozzá (1-3 év), azért néznek le(ugye mondják hű ők aztán (érettek 3-4 évvel, csak testileg agyilag sokan nem és a férfiak sokkal hamarabb behozzák a lemaradást és a szellemi fejlődésük tovább fejlődik) , vagy a fiatal lányok a 25 évvel idősebb pasikat szeretnék maguknak. A férfiaknak azért fontos a szépség, mert ők vizuálisan vannak beállítva, a nők meg érzelmi szinten. De a média információs szmognak köszönhetően a tökéletességet sulykolja.
Még nekem sem volt barátnőm, mert annyira buták mai lányok. Persze a FFI-ak is. De nem vagyok hajlandó igénytelen libákkal összejönni, aminek a társadalmi részaránya 70%. A maradék meg elbújik vagy foglaltak. Normális lányt szeretnék, akinek megadhatok mindent, de neki is le kell valamit tenni az asztalra, mert a párkapcsolat két oldalú.
21FFI
MICSODA? Tovább se olvastam a kommenteket, az elsőig jutottam. Fiúknál a külső alig számít valamit, ahogy hogy észrevegyék a lányok. Ha egy fiú jópofa, meg kedves, figyelmes, akkor nem számít annyira az sem ha csúnya, a lányok kedvelni fogják. :D
A problémádra én nem tudok választ, talán a környezetedből egy őszinte embert kéne megkérdezned, hogy mi a baj veled. De ha normális vagy, meg mersz beszélni, akkor kétlem, hogy nem vesznek észre.
14L
19:00, 21FFI!
Nah ugyanígy vagyok. Csak én 18L vagyok, és nem találok rendes pasit...egyszerűen sehol sincsen lehetőség úgy érzem...nekem is megvannak a magam (lehet, h nem kis) igényeim, de cserébe én is a maximumot adnám. :)
De ha nincsen kinek és csak gyűlik és gyűlik..nagyon rossz egy idő után.
Jah és kérdező!
A lényeg, h határozott legyél, olyan, akinek van önbizalma.
Kitartás!
És muszáj elfogadnod magad, h mások is el tudjanak.:)
Köszi a válaszokat.
Én sem állnék le minden buta libával. Sőt, belül nagyon is válogatok meg minden, csak az a baj, ha tetszik valaki, akkor nem merek kezdeményezni. Jól esne, ha kicsit jobban odafigyelnének rám vagy nemtom. Lehet ez hülyén hangzik, de én így érzem. Mert most nekem úgy tűnik, hogy le vagyok százalékolva és ezért kedvem sincs közeledni. Meg folyton olyan érzésem van, hogy minek lenne az a lány velem, amikor úgyis találhat magának jobb pasit, mert biztos arra vágyik. Ezzel a gondolattal meg nem merek kezdeményezni sem.
"Meg folyton olyan érzésem van, hogy minek lenne az a lány velem, amikor úgyis találhat magának jobb pasit, mert biztos arra vágyik"
Na először is erről szokjál le! :) Egyébként a lányoknak tényleg nem számít annyira a külső, mint a fiúknak. Lehet ezzel vitatkozni, de ez így van. Egy nőnek férfi kell, és a férfi legnagyobb erénye nem a szépsége. Legyél intelligens, humoros, magabiztos, stb... Persze adj a külsőre is, legyél ápolt. Ennyi talán elég is. :) Hány olyan párt láttál már ahol a fiú nem volt egy szépség, a lány meg gyönyörű volt? Na ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!