Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nem vesznek észre a lányok. Mit javasoltok?
Tehetnék valamit ez ügyben? Mintha nem érdekelném őket, vagy nem tudom. Jó, most lehet rá mondani, hogy a fiúnak kell kezdeményezni, de más fiúkat észrevesznek, engem nem. Lehet annyira ronda lennék, hogy viszolyognak tőlem?
19f
Igényes külső (mind ruhád, mind a cuccaid) + jó kiállás. Ennyi az egész.
Én mindig vmi - mások által már - ismert rib*ncot fogtam ki(igaz,a külsejükben nem volt kivetni való) ,a normális lányok persze észre sem vesznek. Nem volt még csak egy normális kapcsolatom. Már ott tartok hogy nem is foglalkozom a csajozással, minek strapáljam magam, még egy kihasználásra nincs szükségem. De ettől még neked összejöhet. Egy próbát megér.
19/F
Szánalom,, amit itt sok "férfi" levág...
Szedjétek már össze magatokat, nem fürdőskvák vagytok, nézzetek már magatokra, szerintetek miért nincs nőtök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!