Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Zavarna titeket, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Zavarna titeket, ha egy lánynak:? (BŐVEBBEN LENT)

Figyelt kérdés
Van egy kis úszógumija? Illetve, ha a feneke az átlagnál nagyobb?(Jennifer Lopez-es):D Kort is írjatok, légyszi.:)
2010. dec. 15. 18:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
én szeretem a vékony csajokat +4-5 kiló belefér sőt még talán szép is, emberfüggő a dolog. nekem bejön a linkelt képen látható segg
2011. júl. 5. 01:15
 22/31 anonim ***** válasza:
7%
Én nem, elegem van az igénytelenségből + az ilyen lányoknak testszaguk is van. Én is voltam túlsúlyos, 3 hónap edzés, és szigorú diéta, valamint az ezt követő tartós étrendváltoztatás révén 13 kilogrammot sikerült fogynom, és azóta is tartom. Ezt bárki megteheti, akinek nincs súlyos anyagcsere zavara, és a "hormonoktól" elhízottak 90%ának valójában semmilyen endokrin panasza nincs, csak szeret nassolni stb.. Ilyen testalkatú nőkkel legfeljebb orális szex, úgy hgoy én vagyok felül. egy dolog jó bennük: ha valaki mindenképp nőt akar, akkor nagyon gyorsan be lehet fűzni őket az önbizalomhiányuk miatt.
2011. júl. 5. 06:51
 23/31 anonim ***** válasza:
Nem zavarna,sőt én kifejezetten az ilyen nőket szeretem.Nem tetszenek a lapos hasú és fenekű nők,nincs mit fogni rajtuk. 35F
2011. júl. 5. 07:31
 24/31 anonim ***** válasza:
Csípem a getto bulákat!xd
2011. júl. 5. 08:15
 25/31 anonim ***** válasza:
72%

Ma 06:51

Te mekkora bunkó vagy. Sajnálom azokat a lányokat akik az önbizalom hiányuk miatt ágybabújnak egy ilyen paraszttal. Nagy élmény lehet nekik. Képzeld van akinek a génjeiben van hogy nagy és húsos segge legyen. Szerinted például minden néger nőnek a csokitól van olyan formájú és méretű feneke? Biztosan. Az hogy van valakin 4-5 kg "plussz" az még nem a világ vége. Tudod ízlések és pofonok. Nem mindenki bukik a vékonyakra. Amíg valaki egészségügyi szempontból nem számít túlsúlyosnak, addig nem értem miért lenne ez igénytelenség. Ennyi feleslegtől még nem lesz valaki kövér. Persze a tizenx kiló felesleg az már valóban kövérség. De ha már itt tartunk inkább az az igénytelen aki elhagyja magát annyira hogy így elhízzon. És utána meg nem rest másokat fikázni. Mi előtt még bebeszéled magadnak, nem, nem vagyok és soha nem is voltam túlsúlyos. De rajtad még tutira van egy pár kiló felesleg. A képeden!

Kérdező: fiú ugyan nem vagyok, de szerintem ne aggódj a feneked miatt. Én pl mindig örültem volna egy nagyobb hátsónak, mert én szerintem meg az enyém kicsi és zavar. Felezzük el a tiédet?:D

Ha sportolni nem szeretsz, az úszógumi ellen tökéletes néhány tánc is. Nekem a hastánc bevált, nagyon szép ívet adott a derekamnak, tudom ajánlani:)

2011. júl. 5. 08:18
 26/31 qmen ***** válasza:

röviden: egyáltalán nem! :)

26/F

2011. júl. 5. 14:25
 27/31 A kérdező kommentje:
Ma 08:18, köszönöm, lehet, hogy kipróbálom a hastáncot. Amúgy tényleg kb. 5 kiló felesleg van rajtam, de zavar, hogy a fenekemen látszik meg leginkább.
2011. júl. 5. 15:57
 28/31 Fuuton ***** válasza:
Ne zavarjon a nagy fenék, az király dolog, de derékból csípőből próbálj lefogyni, de a fenék maradjon.
2011. júl. 5. 16:39
 29/31 Fuuton ***** válasza:

Melyikre hasonlít jobban a feneked?

[link]

VAGY

[link]

2011. júl. 5. 19:47
 30/31 A kérdező kommentje:
Az elsőre, és kb. akkora úszógumim is van, mint neki, egy picivel talán nagyobb.
2011. júl. 5. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!