Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Zavarna titeket, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Zavarna titeket, ha egy lánynak:? (BŐVEBBEN LENT)

Figyelt kérdés
Van egy kis úszógumija? Illetve, ha a feneke az átlagnál nagyobb?(Jennifer Lopez-es):D Kort is írjatok, légyszi.:)
2010. dec. 15. 18:22
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Azért nem ekkora, kicsit kisebb, de kidomborodik:D és egyszerűen nem tudok lefogyni azon a területen. Mindenhol lelapulok, de a fenekem az gömbölyű marad.:D Kicsit zavar... Nem is önbizalom növelést várok, csak kíváncsi voltam, mennyire jön be nektek a nagyobb hátsó.:D
2010. dec. 15. 18:31
 12/31 anonim ***** válasza:
engem nem zavar
2010. dec. 15. 18:33
 13/31 anonim ***** válasza:
75%
figyi.. kinek így kinek úgy nekem nem jön be, de nekem is nagy seggem van:D és?? akkor most mivan? szerinted egyedül vagyunk a világban, mert mindenkinek kis apró segge van?:D nyugi már ne legyél ennyire begubózva a segged miatt.. inkább szeresd mert a tied..:D
2010. dec. 15. 18:36
 14/31 anonim ***** válasza:
86%
Ha az arcod tetszik,akkor abszolút nem zavarna.
 15/31 anonim ***** válasza:
48%
azt mondod mindenütt lapulsz ˇvan egy kis úszógumija" ezt hátsóra nem értjük :P de am ha formás azzal nincs probléma am is összhatás :P
 16/31 anonim ***** válasza:
48%

O.o Nekem pont az teccik :D szép nagy formás csípő meg fenék :P báár ha csak nagy fenék úgy elég undi :W ...:D

20/f

2010. dec. 15. 18:37
 17/31 anonim ***** válasza:
Figyelj nagy kufferba jó pakolni !!! nem ? :D :P
2010. dec. 15. 18:49
 18/31 anonim ***** válasza:
Nem a plusz pár kilo a lényeg, aki ezen problémázik, azzal komoly gondok vannak.
2010. dec. 15. 19:00
 19/31 anonim ***** válasza:
52%
Nagy kofferba jó pakolni, csak utazni vele szégyen.
2010. dec. 15. 20:30
 20/31 anonim ***** válasza:

A kerek és kicsit teltebb fenékkel nincs gond.

Viszont az úszógumi az már kellemetlenebb.

Na most nem tudom te hol látsz jlón úszógumit?

Rossz diétákat próbáltál.

Sport mozgásban tegyél fel kérdést de talán egyszerűbb,ha beírod a keresőjébe,hogy úszógumi.

2011. júl. 5. 01:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!