Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavarna titeket, ha egy lánynak:? (BŐVEBBEN LENT)
Figyelt kérdés
Van egy kis úszógumija? Illetve, ha a feneke az átlagnál nagyobb?(Jennifer Lopez-es):D Kort is írjatok, légyszi.:)2010. dec. 15. 18:22
2/31 Saten ҉ válasza:
Ugyan dehogy :D egy kicsi még kell is
Kor
4/31 anonim válasza:
és miért nem akarsz lefogyni?vagy nem megy?:S figyi ne a képzeletbeli internetes emberektől várj választ, aki meg akar találni az nem az fogja nézni h:
várjál, fordulj meg, told le a gatyád, és had nézzem a segged... ha valaki szeret akkor az egész lényedet szereti.. és az csak egy plussz lesz valakinek,hogy ott van egy kis felesleges husi:) nyugi fogadd el magad és akkor nem lesz ilyen problémád,hogy ismeretlen emberektől várj önbizalom növelést:S
23/f
5/31 anonim válasza:
Jennifer Lopeznek nincs is nagy feneke.. Nem egyet nézünk?
6/31 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna, sőt, nem szeretem ha egy nő teste kemény. Volt már ilyenhez "szerencsém".. Kemény has, kemény nyak, kar, az tisztára olyan mintha egy férfi bújna hozzám.. fuj.. inkább kicsit duci legyen, és ahogy a mondás tartja "Nagy kufferbe jó pakolni" :P Persze ez csak az én véleményem :) Aki a csontosabbakat szereti, könnyebben is talál magának szép lányt, szóval örüljön. :D
8/31 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna de ha képet is küldenél... :) 15/F
10/31 anonim válasza:
Én a véknyakat szeretem. A homokóra alakú lányokat. Nem szeretem az úszógumit, a Dzsenifernek meg nagy segge van, de legalább formás. 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!