Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez mennyire lombozna le?
Nos, nem kérek oltást, kicsit kínos nekem ez a szituáció.
Van egy fiú, akivel 2 hónapja járunk, és az első randink óta folyamatosan szellent előttem. Bemutatott már otthon a szüleinek, aludtam nála, voltunk pár napot egy huzamba együtt, és nekem nagyon kínos h ilyen rövid idő alatt, míg együtt vagyunk, ennyire elengedi magát előttem. Nekem kínos, egy nap kb 6-7szer jár "kakilni", aztán végzett, elkezd megint enni, és folyamatosan pukizik előttem. Eszik-pukizik-kakil, majd kezdődik előről :D Nincs ezzel gond, mert természetes dolog, dehát első randink óta ez van, és mivel friss kapcsolat számomra kiábrándító h folyton ez megy. Én tudom magam tartani, nem hallott még nagyvécézni, se szellenteni, ezért elvárnám h ő se tegye ezt előttem. Egyszer feküdtem le vele, de valahogy már ezek után a szexet se kívánom, mert mindig az villan be előttem h csak eszik, sz.arik meg fingik :D tényleg nem túlzok, ne nézzetek le ezért, de gondolom a fiuknak is kicsit kiábrándító lenne, ha egy számukra szép, szexis csaj első randin elkezdene bombázni, és azóta minden találkozásnál eleresztené magát.......
Nekem meg az a fura, h vonzódtam hozzá, ilyenkor jönne h elkezdek beleszeretni, de ez a dolog eléggé kiábrándít.
24/L
nagyon kedves fiú, de amennyire régebben vonzott, most emiatt annyira taszít ..... és oké, megmondanám neki h ez zavar, ha tényleg több hónapos kapcsolat lenne ez, viszont még nagyon friss, és furcsa lenne felhozni, hogy "neharagudj, de nagyon zavar h előttem szellentesz"
Egyébként napjában vagy hatszor kakil, reggel-este kimegy a wcbe pisilni, és közbe jó nagyokat f.ingik...... fura, mert én sem vagyok igénytelen, gondolhatná h ezek a dolgok nem helyénvalóak ..... ha meg véletlenül jön ki neki, akkor basszus ne egyen annyit míg velem van :S de elég durva h simán megeszik egy 8 óra alatt míg együtt vagyunk 3 tányér levest, 5 szelet húst, pizzát meg stb, és folyamatosan wcre jár és csak hallom hogy ...... tudjátok :S én ha tudom h talizok vele, direkt picit kevesebbet eszek, h ne legyen később probléma ebből nekem.
Megértelek... engem is kiábrándítana. Oké, hogy haverok előtt meg minden... Lányokkal mi is van, hogy büfizünk :D De azért nem fingunk egymás orra alá, az tényleg guszustalan picit, főleg, hogy elvileg le akar(na) nyűgözni, a szerelme vagy. :D Aki bejön, tetszik az előtt én se állok neki böffögni:'D
18L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!