Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet állapítani valahogyan egy honlapról,hogy valódi-e?
Figyelt kérdés
A Flirt.com honlapra lennék kíváncsi.Ez egy beszélgetős,ismerkedős,társkeresős oldal.A problémám az,hogy néha nagyon furcsa válaszokat adnak a nők,és van amelyik válasz mintha ismétlődne.Beköszönök 18:30-kor,hogy "szia itt vagyok",a válasz"Jó éjszakát,most mennem kell,jó pihenést".Ezt a választ már másik nő is írta szintén 18:00-és 19:00 közt.Írom nekik most léptem be és most mennyi az idő,erre "szia,de jó,hogy itt vagy,beszélgessünk".Nem írok gyorsan a billentyűzettel,de ami még zavaró,hogy a nők pár másodperc alatt többsoros választ tudnak írni.Néha pedig szinte értelmetlen mondatokat írnak,pedig magyar szavakat használnak.Ez az oldal bennevan az 5 legjobban keresett társkereső oldalak közt.A Randivonal az első,ez a második.Az érdekelne,hogy ez a honlap valódi oldal,valódi nőkkel,vagy csalás az egész?dec. 30. 19:27
2/9 anonim válasza:
Ublock origin kapásból blokkolja, szóval nyilván nem tiszta a webhely.
6/9 anonim válasza:
Kérdezz valami olyat, amit nem annyira szoktak társkeresőn. Mondjuk, hogy ki tud-e számolni egy konkrét egyenletet, vagy mi a vegyjele valaminek, vagy mit tudom én. :D
7/9 A kérdező kommentje:
Én is valami ilyesmire gondoltam.Kértem adja meg facebook profilját,mert elvileg van neki.Idegeneknek nem adja meg.Egy városben lakunk elvileg,kérdezem melyik utcában lakik,nem kell a pontos cím,csak az utcanév.Azt írta nem akarja megadni a pontos címet,mondom nem is a pontos cím kell,csak az utcanév.Nem adta meg.Akkor találkozzunk személyesen,randizzunk.Még nem ismer annyira,hogy találkozzunk.Ezért volt jó a net előtt,mert 100%,hogy valódi nőt akartál felszedni,mert láttad,érezted,hallottad.
tegnapelőtt 09:22
8/9 anonim válasza:
7
Mondjuk ezeket valódi nőként sem adnám meg. A válaszok itt vannak, hogy miért nem: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Tök para lenne számomra, ha valaki az utcanevet kérdezné ismeretlenül.
9/9 A kérdező kommentje:
8/8 Köszi,elolvastam.Az utcanevet azért kértem,megtudjam tényleg ugyanabban a városban lakunk-e.Azért is írtam,hogy nem kell a pontos cím /házszám,emelet stb./Főleg,ha valamelyik körutat,vagy sugárutat mondja,biztos nem járkálom végig leskelődve,hogy megtaláljam.Volt egy másik nő akivel megbeszéltük a randit,ő mondta a helyet időt.Azt mondta az Oktogonon,van egy kávézó délután 2-kor talizzunk ott.Mondom az Pesten van nem?Igen miért?Mert én több órányira és km-re lakok onnan.Mondja ő pest mellett lakik.Kérdem akkor miért van az adatlapján,hogy az én városomban lakik.Nem értette ő sem.Azóta mindig megkérdezem hol lakik az illető,és megkérem mondja meg az utcanevet ahol lakik.És elmondom miért kérem.
tegnap 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!