Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennek a mondtatának, gondolatá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a mondtatának, gondolatának mi a valódi mondanivalója?

Figyelt kérdés
Ismerekem egy férfival, de azt hiszem be fogom vele fejezni az ismerkedést, mert úgy vettem észre, sunyi. Mondott valamit, amit nem is értettem, soha senki nem mondta még ezt nekem. Konkrétan azt, hogy az a lényeg, hogy egyikünk se érezze úgy, hogy ki van használva. Egyrészt ezek szerint rólam azt fektételezni higy kihasználom/kihasználnám, vagy másrészt valójában felkészített arra, hogy ő fig kihasználni engem? Lényeg hogy nem is értettem, miért mond ilyet bárki is ismerkedés alatt? Szerintetek ennek a mondatának mi a valódi tartalma?
2022. szept. 22. 15:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Nekem ilyent még soha senki nem mondott. Valszeg rá van függve a témára, és szerintem jól gondolod. Patikamérlegen fog mindent mérni, és igen, vagy téged fog kihasználni, vagy a legapróbb dolgot is úgy tüntet fel, hogy te használod ki. Titokban lehet vezet egy excel táblát a árd fordított idővel, energiával, pénzzel :D
2022. szept. 22. 15:55
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből ezt lehetetlen megmondani. Lehet igazad van, de lehet túlgondolod a dolgokat.
2022. szept. 22. 15:55
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem tartom normálisn, ha valaki ismerkedéskor a kihasználásról beszél. Semmilyen értelemben sem tartom normálisnak.
2022. szept. 22. 15:57
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi a szövegkörnyezet? Előtte mi hangzott el, milyen történés hatására hangzott ez el?
2022. szept. 22. 16:10
 5/17 A kérdező kommentje:
A kapcsolatról beszélgettünk és akkor mondta.
2022. szept. 22. 16:25
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Rossz tapasztalatok miatt már az elején arra készül, hogy ki ne használják.

Elemezgeti a viselkedésed, hogy te kihasználod e vagy sem. Bármi lehet igazából.

Vagy esetleg a randin, ha beültök valahova akkor arra céloz, hogy fizessetek közösen majd?

Az a tiszta, hogyha szerintem megkérdezed tőle mire gondolt. Nem érdemes találgatni. Fejtse ki mire gondolt pontosan, úgy tiszta. Én legalábbis ezt gondolom.

2022. szept. 22. 16:45
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem fejtette ki bővebben. Konkrétumokat soha semmire nem mondott.
2022. szept. 22. 16:49
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez zavar, márpedig zavar, különben nem tetted volna fel a kérdést sem, hogy valaki rébuszokban beszél akkor az ismerkedést lehet abba kéne hagyni. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy akarom folytatni az ismerkedést, vagy olyan szinten zavar, hogy inkább nem folytatom.

Itt gondolkodsz rajta ugyan mit akart mondani ezzel, ő meg már rég el is felejtette.

2022. szept. 22. 16:56
 9/17 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam is, sunyinak tartom, és azt is irtam hogy be fogom vele fejezni az ismerkedést.
2022. szept. 22. 17:01
 10/17 anonim ***** válasza:
83%

Jaj ezt már nekem is mondta pár férfi.

Ez a mondat annyit jelent, hogy ne érezd magad kihasználva, hogy csak szexre kellesz neki, mivel ha te is benne vagy, akkor nem mondhatod azt, hogy kihasznált, mivel kölcsönösen adtok egymásnak szexet érzelmek nélkül.

Ez burkolt célzó szöveg hogy nem keres ő komolyat. Legalábbis veled nem.

Felkészített a csak a szexre.

Nyilvánvalóan te nem ezt keresed és így nem egymást keresitek.

2022. szept. 22. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!