Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek a mondtatának, gondolatának mi a valódi mondanivalója?
Rossz tapasztalatok miatt már az elején arra készül, hogy ki ne használják.
Elemezgeti a viselkedésed, hogy te kihasználod e vagy sem. Bármi lehet igazából.
Vagy esetleg a randin, ha beültök valahova akkor arra céloz, hogy fizessetek közösen majd?
Az a tiszta, hogyha szerintem megkérdezed tőle mire gondolt. Nem érdemes találgatni. Fejtse ki mire gondolt pontosan, úgy tiszta. Én legalábbis ezt gondolom.
Ha ez zavar, márpedig zavar, különben nem tetted volna fel a kérdést sem, hogy valaki rébuszokban beszél akkor az ismerkedést lehet abba kéne hagyni. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy akarom folytatni az ismerkedést, vagy olyan szinten zavar, hogy inkább nem folytatom.
Itt gondolkodsz rajta ugyan mit akart mondani ezzel, ő meg már rég el is felejtette.
Jaj ezt már nekem is mondta pár férfi.
Ez a mondat annyit jelent, hogy ne érezd magad kihasználva, hogy csak szexre kellesz neki, mivel ha te is benne vagy, akkor nem mondhatod azt, hogy kihasznált, mivel kölcsönösen adtok egymásnak szexet érzelmek nélkül.
Ez burkolt célzó szöveg hogy nem keres ő komolyat. Legalábbis veled nem.
Felkészített a csak a szexre.
Nyilvánvalóan te nem ezt keresed és így nem egymást keresitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!