Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Virtuális barátság tud gyógyírt adni a magányra, vagy "valódi" kapcsolatban meg nem élhető vágyakra, a "valódi" kapcsolatban ki nem mondható szavakra?
valamilyen szinten igen.
de egy virtuális barátságból miért ne lehetne valós?
Amennyiben a roller kerekei alkalmasak az autó 1-2 kerekét is pótolni, akkor lehet...
Egyébként egy fapados, düledező kapcsolat lyukait nem foltozza be egy távbarátság, hiszen a két ember közötti viszony nem javul attól, ha az egyik valaki mással elkezdi magát végre jól érezni - esetleg még fájóbb lesz az űr, a hiány.
A felnőtt párkapcsolatokhoz írtad a kérdést, vagyis te párkapcsolatot akarsz pótolni / helyettesíteni / kiegészíteni (pontosan melyiket akarnád?) egy virtuális barátsággal.
Fakocka helyett vasgolyó. (?) Biztosan jó ötlet?
Nagyon köszönöm a válaszaitokat. Úgy érzem, nem vettétek "félvállról" a kérdésemet.
Fenntartva, amit eddig írtatok,
arról a nézőpontról mit gondoltok: ha a virtuális barátságot (párkapcsolatot) olyan szemszögből is megvizsgáljuk pld., mint a sportmérkőzések nézését? A színházat, mai kor szellemében, egy E- sportközvetítést, a könyv olvasást?
Ezek is mind olyan dolgok, amit csinálni is jó, de akkor miért "csak" nézik? miért "csak" olvassák? Miért nem mennek az emberek és csinálják?
Akkor most egy virtuális lelki társat, szeretőt, vagy szexkapcsolatot kérdezel?
Egyébként rövid távon pótolhatja a valós kapcsolatodból hiányzó elemeket, de hosszú távon kifejezetten káros is lehet bármelyik.
A lelki társból, szeretőből akár még szerelem is lehet, ami egyértelműen nem jó kimenet.
Ha meg szexkapcsolatra gondolsz, az meg hosszú távon inkább csak fokozza a meg nem élhető vágyakat, nem pedig csökkenti benned az utána való sóvárgást. Sőt, még az is előfordulhat, hogy egy idő után már nem csak a meg nem élhető vágyak megélése után sóvárogsz, de ráadásul a virtuális kapcsolatoddal szeretnéd azokat megélni. Itt meg nem is tudni melyik a rosszabb. Ha sikerül vagy ha nem.
Azt hiszem, értem a gondolatmenetedet, s el is fogadom.
Engem úgy kell látnod, hogy EXPEDÍCIÓS alkat vagyok, azaz, szeretem az új, az ismeretlen vidékeket felkeresni, s megnézni :)
S mivel minden "üresség" természetű.......... ezért számomra, .......
---Egyébként rövid távon pótolhatja a valós kapcsolatodból hiányzó elemeket, de hosszú távon kifejezetten káros is lehet bármelyik.---
............ Lehet ez, lehet az, míg nem próbáljuk, addíg nem tudhatjuk, hogy mi lesz, mert két ember egy új közös minőséget teremt, s ha az egyik embert felváltja egy másik, akkor ismét egy tökéletesen új minőség születik.
A tányér "üresség természetű"
- Ha eszel belőle, akkor jó
- Ha a polcon marad, akkor közömbös
- Ha a fejedhez vágják, akkor rossz
S remélem, az emeri kapcsolatok is azok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!