Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennek a mondtatának, gondolatá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a mondtatának, gondolatának mi a valódi mondanivalója?

Figyelt kérdés
Ismerekem egy férfival, de azt hiszem be fogom vele fejezni az ismerkedést, mert úgy vettem észre, sunyi. Mondott valamit, amit nem is értettem, soha senki nem mondta még ezt nekem. Konkrétan azt, hogy az a lényeg, hogy egyikünk se érezze úgy, hogy ki van használva. Egyrészt ezek szerint rólam azt fektételezni higy kihasználom/kihasználnám, vagy másrészt valójában felkészített arra, hogy ő fig kihasználni engem? Lényeg hogy nem is értettem, miért mond ilyet bárki is ismerkedés alatt? Szerintetek ennek a mondatának mi a valódi tartalma?
2022. szept. 22. 15:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
Én amikor olvastam a kérdésedet, pont ez volt az első gondolatom, amit 10-es írt.
2022. szept. 22. 18:02
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, erre nem is gondoltam.
2022. szept. 22. 18:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Ennyi alapján értelmes tanácsot nem lehet adni.

Egy biztos, hogy a kérdezőt nem igazán érdekli, hogy mire gondolt a férfi, mert akkor megkérdezte volna. Inkább a saját feltételezéseire vár itt megerősítést.

Ha ismerkedési fázisban kérdés helyett ítélkezel, akkor inkább szakítsd meg ezt az ismerkedést!

2022. szept. 23. 00:36
 14/17 anonim ***** válasza:
79%

Legjobb, ha visszatérsz a témára és megkéred, fejtse ki. Ezután megerősítheted a feltételezésedet, vagy elvetheted.

Viszont nem sejtet sok jót, ha már most van egy megérzésed, miszerint valami nem oké... Nem ok nélkül születnek ezek a megérzések.

2022. szept. 23. 02:11
 15/17 anonim ***** válasza:
68%

"Nem fejtette ki bővebben. Konkrétumokat soha semmire nem mondott."

Én el tudom képzelni, hogyan zajlott ez a beszélgetés. Szerintem nem a kérdező a hibás, hogyha a másik rébuszokban akar fogalmazni.

2022. szept. 23. 08:43
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom, ki volt az az ökörfajzat, aki minden értelmes választ lepontozott.
2022. szept. 23. 13:46
 17/17 anonim ***** válasza:

#16!

Talán az, aki te érelmesnek gondolt válaszaidat ökörségnek tartja.

2022. szept. 23. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!