Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megeri energiat es idot rakni ebbe?
Figyelt kérdés
szoval,masfel hete megismertem egy fiut de ugy,hogy nem is gondoltam volna.buliba voltunk csak utkozbe baratnom leszakadt egy ferfival igy en ott maradtam a baratnom 3 masik haverjaval akiket abszolut nem is ismertem.kedvesek voltak,haza akartak kiserni csak aztan utkozben kiderult,hogy egy masik baratnom aftert tart es elhivott minket.mindegy,a lenyeg,hogy akozul a 3 ferfi kozul az egyikkel osszegabalyodtam azon az esten az after alatt es tortentek dolgok.azt hittem,hogy ez ennyi,nem gondoltam hogy tobbet fog akarni.nem olyan tipusnak tunt.de masnap keresett es azota is minden nap.azota termeszetesen toltottunk egyutt idot,esteket.lehet vele beszelgetni,de magatol nemigen vag bele temaba.lehet hogy o ilyen tipus es peldaul erzesekrol nem nagyon szeret beszelni,de nekem jol esne es mondtam is neki,de nem nagyon valtozott a dolog.a masik dolog hogy korulbelul mindenki lebeszel rola,hogy ok ismerik es nem ajanljak.mert ugye azt tudni kell,hogy erre a telepulesre most koltoztem ide 1 honapja es egy osszeszokott kozossegbe csoppentem ahol mindenki ismer mindenkit.szoval azt mondtak hagyjam,mert nem az a parkapcsolatos tipus.de velem teljesen mas.torodik,odafigyel es hihetetlen aranyos.egyszeruen csak jo a kozelebe lenni.en megszerettem.viszont felek egy ujjabb csalodastol es nem tudom hogy mit csinaljak.sodrodjak az arral?vagy hallgassak az emberekre? jo lenne ha valaki szanna ra egy kis idot es elolvasna es kulso szemmel tudna velemenyt formalni errol.elore is koszonom.dec. 30. 11:26
1/2 anonim válasza:
"lehet vele beszelgetni,de magatol nemigen vag bele temaba.lehet hogy o ilyen tipus es peldaul erzesekrol nem nagyon szeret beszelni,de nekem jol esne es mondtam is neki,de nem nagyon valtozott a dolog"
Miről kéne beszélnie? Hogy mennyire van oda érted? Ha ő nem a kitárulkozós típus, vagy (még) nem tart ott akkor hiába erőlteted. Csak azt éred el, hogy jobban magába gubózik, majd kioffol.
Természetesen lehetséges, hogy csak szexre utazik egy kis szórakozással,de akkor sem érsz el azzal semmit, hogy erőszakos vagy.
Egyszerűen ha nem felel meg amilyen hagyni kell.
2/2 anonim válasza:
Szerintem eleve nem lát benned mást mint könnyen megkapható csajt hiába gabalyodott beléd mint te belé. Ezért nem kéne spiccesen, vagy részegen smárolgatni, vagy még többet csinálni. Lehet direkt rád is szállt mert látta, hogy könnyű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!