Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire számít az, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít az, ha egy férfi ki van gyúrva? Megéri ennyi energiát belefeccölni?

Figyelt kérdés

Rengeteg energia, idő, pénz és hát szenvedés (legalábbis nekem) a gyúrás. Alapból nincs rossz testalkatom, csak bókokat kapok a vállamra és a fenekemre, meg alapból elég izmos a karom is, volt már lány aki azt hitte gyúrok, holott totál semmit, abszolút semmit nem mozgok, alapból ilyen adottság. Sokan mondják, hogy hát egy férfinak a mai világban adnia kell magára, mert hát nagy a verseny a nőkért, főleg a csinos és fiatal nőkért, merthogy férfitöbblet van meg minden férfi, a középkorúak is fiatal nőkre hajtanak, ezért még jobban fel kell kötni a gatyát. Mind1 ebbe most ne menjünk bele. De a lényeg, hogy sokan mondják, hogy gyúrjak, mert attól jobb pasi leszek, sokak viszont azt mondják, hogy ők ki nem állhatják a kigyúrt pasikat... Akkor most hol az igazság? Nagyon nem lenne kedvem kigyúrni magam azért, hogy ez még egy negatív pont legyen egy nőnél... Akkor már inkább valami biztos "befektetésbe" kezdenék, ami minden nőnek bejön, mondjuk a pénz. Inkább mint, hogy kigyúrjam magam és ez a csajok felének tetszik felének meg nem. Akkor adtam a szarnak egy pofont.

Szerintetek megéri vagy nem éri meg gyúrni?

2019. jan. 11. 07:22
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Neked nem éri meg.

Látszik, hogy ez neked nem lenne öröm, nem magad miatt csinálnád. Szerintem ne gyurj.

2019. jan. 11. 07:25
 2/9 anonim ***** válasza:
17%
Van akinek ez tetszik, van akinek amaz. Attól függ milyen nőt akarsz. Mert ha olyan nő kell aki a kigyúrt testedért szeret és nem önmagadért, akkor kezdj nyugodtan gyúrni, de nem is önmagadért fog igazán szeretni.
2019. jan. 11. 07:26
 3/9 anonim ***** válasza:
26%

Hogy akarsz vagy nem gyúrni az nem "NŐ" kérdés, hanem elszántság, egyéni akarat alapján.

Ha erős vagy, adott helyzeteben jobban meg tudod védeni magad, vagy ha lánnyal vagy magatokat, ennyi előnye biztos hogy van.

Én átlagos vagyok, sosem azt nézték bennem hogy ki vagyok vagy nem gyúrva, a belsőmet nézik, azt hogy milyen ember is vagyok.

2019. jan. 11. 07:28
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

Amíg MINDEN nő a célpont, addig pont felesleges bármibe kezdeni. A nők fele okádni tud az ilyen "Minden nőt csak a pénz érdekel" phaszfejektől, szóval abba se érdemes.

Esetleg legyél alakváltó, és mindig az épp aktuális nő ideáljának tudsz megfelelni, akit meg akarsz bas2ni. Így nem kell hónapokat fektetni abba, hogy két teljes percig jól érezd magad.

2019. jan. 11. 07:28
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
Mondok jobbat. Előbb dugd meg azt a felét, akinek nem jön be az izmos test, aztán gyúrd ki magad, és dugd meg a másik felét is! Elvégre csak ezen múlik, kiváltképp a te esetedben.
2019. jan. 11. 07:31
 6/9 anonim ***** válasza:
14%
Minden nőnél alapfeltétel, hogy ki legyél gyúrva. Viszont ha alacsony vagy, vagy ronda az arcod, akkor nem mész vele semmire.
2019. jan. 11. 08:27
 7/9 anonim ***** válasza:
A nők többsége nem izgul a kigyúrt testre ! Inkább a vékony a trendi !
2019. jan. 11. 14:36
 8/9 mikeXxX ***** válasza:

5# 😂😂😂!

Számodra inkább hanyagold szerintem ezt a dolgot ne hogy meg erőltesd magad .

2019. jan. 11. 15:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha vki csak és kizárólag fitneszmacát fogadna el nőnek, akkor nem árt, ha gyúr. Egyébként meg nem kell, és rengeteg nő van, aki gyúrás nélkül (és még mielőtt vki jönne ezzel, többszázezres fizu nélkül) is elfogadna.
2019. jan. 14. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!