Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindegy, hogyan fizet a férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindegy, hogyan fizet a férfi?

Figyelt kérdés
Nők: Szimpatikus egy férfi. Elmentek vele egy randira, mondjuk étterembe vacsorázni, de teljesen mindegy a helyszín. A férfi úriember módjára fizeti a kaját, állja a randit. Viszont amikor fizetésre kerül sor, nem készpénzzel, hanem Szép kártyával fizet. Ez csökkenti az esélyt, hogy lesz következő randi? Ciki? Vagy nem számít?

2019. jan. 10. 18:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
Felőlem színes üveggolyókkal is fizethet, ha azt elfogadják a helyen. Baromira nem ez számít
2019. jan. 10. 18:18
 2/21 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen mindegy, hogy mivel fizetsz, véleményem szerint nem ezen fog múlni.
2019. jan. 10. 18:18
 3/21 anonim ***** válasza:
38%

Nem ezzel van a baj, hanem ha tepozaras pénztárcája van az a baj

26/F

2019. jan. 10. 18:35
 4/21 anonim ***** válasza:
42%

Mondjuk a tépőzáras pénztárcától én is kivagyok. XD 1500 Ftért kapsz egy elfogadható műbőr valamit bármelyik aluljáróban, nem kell menő drága tárca, de a tépőzáras pénztárcáról valóban az alsó tagozat ugrik be.

A szép kártya lényegtelen, azzal fizet amivel akar.

27N

2019. jan. 10. 18:56
 5/21 anonim ***** válasza:
26%
Pasiként ÉN, nem fizetnék vele. Kp.-val szoktam, látványos borravalóval. Ez bejön a nőknek. A Szép kártya viszont még mindig jobb, mint a bözsi utalvány és pláne a kivágott kupon.
2019. jan. 10. 19:08
 6/21 anonim ***** válasza:
36%
Randi időszakban csak is kp., jó borravalóval!
2019. jan. 10. 19:25
 7/21 anonim ***** válasza:
67%
A párom amikor csak teheti Szép kártyával fizet, nem volt ez másképp a 3. randin sem egy nagyon jó étteremben. Azóta is vele vagyok, nem változtatott semmin ez a dolog. Ha megteheti, miért ne fizethetne azzal?
2019. jan. 10. 19:28
 8/21 anonim ***** válasza:
27%

óóó akkor ezért kaptam mindig bőr pénztárcát nőktől..istenem egy halom van othon és annyira de annyira útálom őket...

Nekem fix h marad a vékony tépőzáras változat :D Az praktikus és fiatalos :)Pár a nyáron láttam is egy egész jót 18ért gondoltam be újjítok erre sehol se találom.csak ilyen varrot meg gagyi mintás szarokat találok :(

Kpét szinte sosem használok.Csak bankkártya.

2019. jan. 10. 19:48
 9/21 anonim ***** válasza:
37%
Én még a virágosnak is jól borravalózok, ha randira megyek...
2019. jan. 10. 19:49
 10/21 anonim ***** válasza:
36%
Ilyen idióta kérdést sem láttam még. Miért lenen baj ha valaki szép kártyával fizetne? Én férfi vagyok de nem tudom elképzelni sem, hogy miért zavarna ez egy nőt...
2019. jan. 10. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!