Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindegy, hogyan fizet a férfi?
Figyelt kérdés
Nők: Szimpatikus egy férfi. Elmentek vele egy randira, mondjuk étterembe vacsorázni, de teljesen mindegy a helyszín. A férfi úriember módjára fizeti a kaját, állja a randit. Viszont amikor fizetésre kerül sor, nem készpénzzel, hanem Szép kártyával fizet. Ez csökkenti az esélyt, hogy lesz következő randi? Ciki? Vagy nem számít?2019. jan. 10. 18:15
1/21 anonim válasza:
Felőlem színes üveggolyókkal is fizethet, ha azt elfogadják a helyen. Baromira nem ez számít
2/21 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mivel fizetsz, véleményem szerint nem ezen fog múlni.
3/21 anonim válasza:
Nem ezzel van a baj, hanem ha tepozaras pénztárcája van az a baj
26/F
4/21 anonim válasza:
Mondjuk a tépőzáras pénztárcától én is kivagyok. XD 1500 Ftért kapsz egy elfogadható műbőr valamit bármelyik aluljáróban, nem kell menő drága tárca, de a tépőzáras pénztárcáról valóban az alsó tagozat ugrik be.
A szép kártya lényegtelen, azzal fizet amivel akar.
27N
5/21 anonim válasza:
Pasiként ÉN, nem fizetnék vele. Kp.-val szoktam, látványos borravalóval. Ez bejön a nőknek. A Szép kártya viszont még mindig jobb, mint a bözsi utalvány és pláne a kivágott kupon.
6/21 anonim válasza:
Randi időszakban csak is kp., jó borravalóval!
7/21 anonim válasza:
A párom amikor csak teheti Szép kártyával fizet, nem volt ez másképp a 3. randin sem egy nagyon jó étteremben. Azóta is vele vagyok, nem változtatott semmin ez a dolog. Ha megteheti, miért ne fizethetne azzal?
8/21 anonim válasza:
óóó akkor ezért kaptam mindig bőr pénztárcát nőktől..istenem egy halom van othon és annyira de annyira útálom őket...
Nekem fix h marad a vékony tépőzáras változat :D Az praktikus és fiatalos :)Pár a nyáron láttam is egy egész jót 18ért gondoltam be újjítok erre sehol se találom.csak ilyen varrot meg gagyi mintás szarokat találok :(
Kpét szinte sosem használok.Csak bankkártya.
9/21 anonim válasza:
Én még a virágosnak is jól borravalózok, ha randira megyek...
10/21 anonim válasza:
Ilyen idióta kérdést sem láttam még. Miért lenen baj ha valaki szép kártyával fizetne? Én férfi vagyok de nem tudom elképzelni sem, hogy miért zavarna ez egy nőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!