Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hölgyek! Ha valakit nagyon, de nagyon szerettek, akkor mindegy a mérete?
Gondolom a kérdésed főleg a kicsi irányába van kihegyezve, hogy stílszerűen fogalmazzak! :)
Nos, részemről nem a méret a lényeg.
Volt szerencsém már átlagoshoz, nagyhoz és egészségtelenül nagyhoz is, de a legszerényebb méretű volt életem szerelme.
Senki mással soha olyan orgazmust nem éltem át.
Mondanám, hogy mindegy, de azért van egy határ. Mindkét irányba. Én ilyen fura nőstényállat vagyok, nem tudok sem ujjazástól sem nyalástól elélvezni (mindkettőt rendkívül kellemetlennek találtam eddig, akárki csinálta), viszont cserébe pénisztől könnyedén elélvezek, minthogy aktív résztvevője szoktam lenni az eseményeknek. Viszont azért akármilyen Kegel-mozdulatokat nyomhatok, ha nincs mire rászorítani igazán, vagy pont ellenkezőleg, csillagokat látok a fájdalomtól, annyira szétfeszít.
Viszont az átlag méretek közül (egy standard Gauss-görbe mentén) mondhatni mindegy, csak legyen kellően játékos és kitartó a gazdája.
Kérdezz még egyet magadtól:
Ha vki nagyon nagyon szeret a méreted miatt szeret? A méreted majd segít neki minden helyzetben?
Nem a méret a lényeg, hanem hogy milyen férfi vagy. Kedves, segítőkész, hűséges, poénos, vicces, egészségesen ragaszkodó, magabiztos, védelmező, biztonságot nyújtó, saját egészségedre odafigyelő, optimista, örülsz mások sikerének is pláne a párodénak és még lehetne sorolni a tulajdonságokat vagy a méretfejség határozza meg az életed szépen fogalmazva.
Amúgy szerintem tök hülyeség ez a méret dolog. A lényeg, h összeillesz e a pároddal vagy sem. Nekünk egyszer világosító órán még réges régen ezt mondták a kicsi még jobban játszik mint a nagy.😀
Engem sem érdekel. Szerintem a lényeg, amit leírtál a kérdésedben találod. Szóval megválaszoltad saját magad a kérdésed. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!