Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, hölgyek! Ha valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, hölgyek! Ha valakit nagyon, de nagyon szerettek, akkor mindegy a mérete?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 3. 20:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem mindegy. Nekem nem kell nagy. Nem tudom, milyen méretű volt a párom, nem centiztünk az ágyban, de mindig is kellemetlen méretűnek éreztem. A nem kielégítő szex miatt is lett vége a kapcsolatnak.
2017. ápr. 3. 21:35
 12/18 A kérdező kommentje:
Akkor majd, ha lesz egy lány, aki engem fog szeretni, s csak is engem akar, elnézi ezen hibámat?
2017. ápr. 3. 22:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Jaja.
2017. ápr. 3. 22:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Amikor lesz majd egy lány aki csak téged szeret lehet kompatibilis leszel vele lent is.
2017. ápr. 4. 06:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Van azért egy alsó-felső határ. Nem arról van szó, hogy nem tudnék megszeretni valakit, akinek extra kicsi vagy bitang nagy, de azért volnának nehézségeink a szexben.

Voltam olyan partnerem, akinek nem is volt se túl nagy, se túl vastag. Szóval, bár nem vagyok egy harangozó teri, kb. csak behatoláskor éreztem belőle valamit. Viszont a nyelvét nagyon tudta használni. De fogalmam sincs, ez hosszú távon elég lett-e volna vagy ki tudtunk volna találni mást. Extrém méretekkel kreatívnak kell lenni, na.

2017. ápr. 4. 06:51
 16/18 anonim ***** válasza:

... és mekkora az a "hiba" Kérdező?

Nem mintha számítana, csak kíváncsivá tettél.

Megjegyzem, ezt a méret dolgot leginkább a férfiak fújják fel.:)

2017. ápr. 4. 08:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Én tudom, hogy ez nagyon kiábrándítóan hangzik, de a párom pont úgy illik belém, amennyire nekem és neki megfelelő (átlag feletti valamivel), szóval azért ez így elég sokat dob azon, hogy szórakoztatóak vagyunk egymásnak. Nyilván másban is megértjük egymást, de ez az összepasszolás nagyjából mindent felülír, mert ezek után minden sokkal egyszerűbb.

De egyébként csak meg kell találni azt a lányt, aki hozzád passzol, és jó lesz minden.

2017. ápr. 4. 09:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Van egy also-felso hatar es valoban vegezhet az ember bmennyi kegel-tornat ha extravekony a szerszam,elvezeti erteke 0.
2017. ápr. 4. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!