Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hölgyek! Ha valakit nagyon, de nagyon szerettek, akkor mindegy a mérete?
Van azért egy alsó-felső határ. Nem arról van szó, hogy nem tudnék megszeretni valakit, akinek extra kicsi vagy bitang nagy, de azért volnának nehézségeink a szexben.
Voltam olyan partnerem, akinek nem is volt se túl nagy, se túl vastag. Szóval, bár nem vagyok egy harangozó teri, kb. csak behatoláskor éreztem belőle valamit. Viszont a nyelvét nagyon tudta használni. De fogalmam sincs, ez hosszú távon elég lett-e volna vagy ki tudtunk volna találni mást. Extrém méretekkel kreatívnak kell lenni, na.
... és mekkora az a "hiba" Kérdező?
Nem mintha számítana, csak kíváncsivá tettél.
Megjegyzem, ezt a méret dolgot leginkább a férfiak fújják fel.:)
Én tudom, hogy ez nagyon kiábrándítóan hangzik, de a párom pont úgy illik belém, amennyire nekem és neki megfelelő (átlag feletti valamivel), szóval azért ez így elég sokat dob azon, hogy szórakoztatóak vagyunk egymásnak. Nyilván másban is megértjük egymást, de ez az összepasszolás nagyjából mindent felülír, mert ezek után minden sokkal egyszerűbb.
De egyébként csak meg kell találni azt a lányt, aki hozzád passzol, és jó lesz minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!