Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30as hölgyek, mit vártok el attól aki randira hív titeket. Mármint milyen számotokra az ideális jelölt? Fiatalabb pasik is szóba jöhetnek?
Nem jöhetnek szóba fiatalabb pasik komoly kapcsolatra nálam.
Legyen udvarias, értelmes, tájékozott, családbarát, diplomás (nem bölcsész, hanem hasznos szakon), legyen biztos munkahelye. Én is ezt nyújtom.
Jó humorú, intelligens, nyugodt természetű, határozott, figyelmes, önmagával tisztában levő, érdeklődő, nyitott, elfogadó, hasonló értékrendű és világnézetű, mint én.
Nem mintha ez kiderülne feltétlen azelőtt, hogy randira hív
Külsőre legyen igényes magára, tehát legyen ápolt, és olyan ruhákat viseljen, ami megfelel a korának és az egyéniségének.
A külső nyílván mindenkinek szubjektív,de legyen sportos,stílusos,határozott,intelligens,megbízható,előny ha "pörgős",tehát nem komor,karótnyelt,folyton panaszkodó,hanem nyitott,vidám,humoros.Nálam szóba jöhetnek,sőt előnyben vannak a fiatalabb paik.A párom is fiatalabb és meg vagyok vele elége
dve minden téren.
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!