Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindegy, hogyan fizet a férfi?
Kezdeti randis stádiumban tűnhet pitinek, azért.
Nem Úr, aki nem herdál!
Nade, nem szípkártyával...
Alapból nem engedem hogy helyettem fizessen egy férfi bármit is
Pláne egy vacsorát nem engedem ami azért nem olcsó
Max kavet üdítőt engedek mert az olcsó de mást nem
Engem nagyon zavar ha egy férfi csak azért akar meghívni mert nő vagyok és ez az elvárt kötelező társadalmi szokás. Nekem is van fizetésem ki tudom fizetni a részem. Nem akarok az adósa lenni hogy meghív valamire amiért ő cserébe elvárhat valamit. Így csak úgy megyek bárhova is ha fuzeti mindeki a saját részét / fogyasztását. Ram senki sem fog köpködni hogy mennyit költőtt ram pláne úgy hogy én nem akarom és nem is kertem.
Nem érdekel mivel fizeti ki a saját részét. Nem nézem
N24
Utolsó: ez elég patthelyzet, mert a nők többségét annyiszor használták ki/próbálták kihasználni, hogy befektetésként kezeli a randit és csak akkor szexel, ha elég dolgot (élményt, törődést, kaját) kapott ahhoz, hogy akkor is megérje neki, ha lelécelnek dugás után. A tapasztalat azt mutatja, hogy ha a férfi pénzt energiát fektet beléd, nagyobb eséllyel marad. Tehát aki akkora szarrágó, hogy első randin nem úriember és nem hív meg(akkor is, ha nem fogadom el), az sok esetben instant kuka.
Amíg ti meg akartok minket bäszni és otthagyni minden szar kifogást gyártva arra, hogy akkor korábban miért ismerkedtetek kapcsolati szándékkal, addig nem lesz egyenlőség. Addig mindenki addig taktikázik, amíg el nem éri, hogy ne a másik járjon jól az önző szándékaival és a kamuival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!