Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindegy, hogyan fizet a férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindegy, hogyan fizet a férfi?

Figyelt kérdés
Nők: Szimpatikus egy férfi. Elmentek vele egy randira, mondjuk étterembe vacsorázni, de teljesen mindegy a helyszín. A férfi úriember módjára fizeti a kaját, állja a randit. Viszont amikor fizetésre kerül sor, nem készpénzzel, hanem Szép kártyával fizet. Ez csökkenti az esélyt, hogy lesz következő randi? Ciki? Vagy nem számít?

2019. jan. 10. 18:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
39%

Kezdeti randis stádiumban tűnhet pitinek, azért.

Nem Úr, aki nem herdál!

Nade, nem szípkártyával...

2019. jan. 10. 20:42
 12/21 anonim ***** válasza:
37%
Miért a csórók fizetőeszköze? :D
2019. jan. 10. 20:59
 13/21 anonim ***** válasza:
64%

Alapból nem engedem hogy helyettem fizessen egy férfi bármit is

Pláne egy vacsorát nem engedem ami azért nem olcsó

Max kavet üdítőt engedek mert az olcsó de mást nem

Engem nagyon zavar ha egy férfi csak azért akar meghívni mert nő vagyok és ez az elvárt kötelező társadalmi szokás. Nekem is van fizetésem ki tudom fizetni a részem. Nem akarok az adósa lenni hogy meghív valamire amiért ő cserébe elvárhat valamit. Így csak úgy megyek bárhova is ha fuzeti mindeki a saját részét / fogyasztását. Ram senki sem fog köpködni hogy mennyit költőtt ram pláne úgy hogy én nem akarom és nem is kertem.

Nem érdekel mivel fizeti ki a saját részét. Nem nézem

N24

2019. jan. 10. 21:34
 14/21 anonim ***** válasza:
Nálam nem számít
2019. jan. 10. 21:37
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem az a baj, hogy hogy fizet, hanem az, hogy ilyen agyhalott fäsz kérdések jönnek ki abból a fejből.
2019. jan. 11. 00:38
 16/21 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem jó a kérdés. Nem ciki, és nem csökkenti a következő randi esélyét, de azért jobban imponál a kp vagy bankkártya. Sok ilyen apró részletből tevődik össze nálam a férfiasság:) 30 feletti vagyok, valószínűleg 10 éve még azt mondtam volna hogy nem számít, sőt nem is kell neki fizetnie hanem felezünk.
2019. jan. 11. 07:04
 17/21 anonim ***** válasza:
38%
Csak a magad részét fizesd. Ne légy balek. Így legalább a randiszédelgőket kiszűröd. Majd ha már megdugtad akkor lehet szó ilyesmiről. Egyenjogúság van.
2019. jan. 11. 09:46
 18/21 anonim ***** válasza:

Utolsó: ez elég patthelyzet, mert a nők többségét annyiszor használták ki/próbálták kihasználni, hogy befektetésként kezeli a randit és csak akkor szexel, ha elég dolgot (élményt, törődést, kaját) kapott ahhoz, hogy akkor is megérje neki, ha lelécelnek dugás után. A tapasztalat azt mutatja, hogy ha a férfi pénzt energiát fektet beléd, nagyobb eséllyel marad. Tehát aki akkora szarrágó, hogy első randin nem úriember és nem hív meg(akkor is, ha nem fogadom el), az sok esetben instant kuka.

Amíg ti meg akartok minket bäszni és otthagyni minden szar kifogást gyártva arra, hogy akkor korábban miért ismerkedtetek kapcsolati szándékkal, addig nem lesz egyenlőség. Addig mindenki addig taktikázik, amíg el nem éri, hogy ne a másik járjon jól az önző szándékaival és a kamuival.

2019. jan. 11. 10:01
 19/21 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ez nem biztos, hogy aki fizet az marad. A férfi tapasztalataitól is függ. Ha valakit elégszer ejtenek pofára, az nem fog egy szalmaszálat sem venni többé. És ezt meg lehet érteni. Én a magam részéről nem tudom mit tennék egy randin. Egyik nő azért neveti ki az embert, ha hoz virágot, a másik meg várná hogy hozz és nem hoztál. Ha van rajtad sapka azért, ha nincs , akkor azért vagy rossz....
2019. jan. 11. 21:57
 20/21 anonim ***** válasza:
De akkor legalább adott valamit a farkán kívül és nem csak dugott egyet ingyen
2019. jan. 11. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!