Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire csúnya lennék? Oo
Msn-en beszélgettem egy fiúval.Nem egy városban lakunk,olyan 30 km választ el minket egymástól.Nagyon jól megvoltunk,minden nap beszélgettünk.Én már kezdtem belézúgni,és ő is belém.A fiú 'hivatalosan' is megkérdezte tőlem,hogy járunk-e.Én igent mondtam.Nagy boldogan közöltem vele,hogy végre találkozhatunk,mert megyek a városba,ahol ő lakik.Nos,a találkozó megvolt.Minden simán ment,beszélgettünk,nevetgéltünk,nagyon jól elvoltunk.Másnap msn-re felmegyek,pár óra múlva ő is bejelentkezik.Rámír és közli velem,hogy szakítanunk kell.
Most ez mi??? Találkozik velem,és már megcsúnyulok??Ez nem az első eset volt,hogy megtörtént.Pedig képeken ugyanúgy nézek ki,mint élőben.
A kék pulcsis vagyok én.
Mi lehet velem a baj?:S
15/L
Már ne is haragudj, hogy ezt mondom kedves kérdező, de a volt "barátod" egy idióta.
Én összetenném a két kezem, ha ilyen szép barátnőm lehetne mint Te is vagy...;)
Azt hiszed a külső minden?:D
Lehet, hogy a srác nem érezte jól magát veled, ennyi.
Nyilván sokaknak nincs fogalma róla mit jelent az, hogy csúnya valaki, a kérdező nem ronda.
Egyébként a srác egy tapló, ha ilyet mondott.
Szerintem ronda vagy, bocsi.
Olyan mintha egy kis kobold lennél:D
Mint toby a harry potterből:)
De azért aranyos vagy, majd lehet, hogy nőiesedsz pár év múlva.Meg a külső nem sokat számít, ne keseredj el.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!