Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire csúnya lennék? Oo
Msn-en beszélgettem egy fiúval.Nem egy városban lakunk,olyan 30 km választ el minket egymástól.Nagyon jól megvoltunk,minden nap beszélgettünk.Én már kezdtem belézúgni,és ő is belém.A fiú 'hivatalosan' is megkérdezte tőlem,hogy járunk-e.Én igent mondtam.Nagy boldogan közöltem vele,hogy végre találkozhatunk,mert megyek a városba,ahol ő lakik.Nos,a találkozó megvolt.Minden simán ment,beszélgettünk,nevetgéltünk,nagyon jól elvoltunk.Másnap msn-re felmegyek,pár óra múlva ő is bejelentkezik.Rámír és közli velem,hogy szakítanunk kell.
Most ez mi??? Találkozik velem,és már megcsúnyulok??Ez nem az első eset volt,hogy megtörtént.Pedig képeken ugyanúgy nézek ki,mint élőben.
A kék pulcsis vagyok én.
Mi lehet velem a baj?:S
15/L
Nem vagy csúnya:)
Szerintem nem ezzel van a gond. Lehet hogy nem érezte olyan jól magát mégsem. Vagy az is lehet hogy nem akart távkapcsolatot ezért még az elején kiszállt inkább.
nem vagy csúnya egyáltalán, inkább csak kislányos, ami 15 évesen egyáltalán nem gond, gondolj bele, majd 30 évesen letagadhatsz jópár évet:D
inkább talán az lehetett a gond, hogy élőben máshogy viselkednek az emberek, mint msn-en. szerintem msn-en sokkal nyitottabbak. nekem is van olyan ismerősöm, akivel élőben alig beszélek, neten viszont állandóan poénkodunk.
egyszerűen csak mást várt, neki nem volt olyan jó a tali, ezért ne legyél kibukva.
Hát kicsit pufi vagy ahogy látom, de egyáltalán nem vészes, szép az arcod is :)
Bár a barátnöd jobban néz ki azért, bocsi :)
Nem lehet tudni mi baja a srácnak... valami nem tetszett neki a randin...
Szerintem nem lehet valami komoly gyerek ezek után..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!