Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak az önbizalom számít a csajoknál?
"Ha csajozni akarsz akkor a külső is nagyon fontos,de ha párkapcsolatot szeretnél ott nagyon fontos a belső érték is."
Egyetértek... én már szerettem bele úgy egy srácba, hogy amikor először találkoztunk és bemutattak egymásnak mondtam utána a barátnőnek, hogy "te jó ég de sz@rul néz ki ez a srác, szerintem még nem is smárolt soha", egy hónap múlva már fülig szerelmes voltam...és onnantól kezdve a külseje is tetszett, szerettem mindenestül (és amúgy szuperül csókolt és az ágyban is nagyon jó volt...pedig nem látszott rajta.
Elég jól leírtak már mindent, csak egy maradt még ki:
a nők ki tudják szagolni a férfiak immunrendszerét, és az tetszik nekik, amelyik a sajátjuktól a legtávolabb van.
Ez az a bizonyos "isteni szikra" - amiről a nő sem tudja megmondani, hogy miért pont az a fiú tetszett meg neki, amikor amúgy nem is jönne be annyira.
Emiatt aztán előfordulhat látszólag ok nélküli elutasítás (bocs: semmi gond nincs veled, de nem jösz be nekem) vagy megkívánás (olyankor nem mond semmit, csak csodálkozol).
Tapasztalat: Ami számít: Kocsi, pénz, legyél magas.
Ha okos vagy eleve rosszul indítasz.
Jah és ha nem csak a vásárláól tudsz beszélni meg pletykálni, semmi esélyed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!