Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már párszor hallottam hogy ezt mondták a hátam mögött "Hm, de megdöngetném ezt a csajt" mit jelent?
Figyelt kérdés
De tényleg ez mit jelent hogy "megdöngetném"?
Nem szexuális gondolat, vagy lefektetnének?
Valami ilyesmire gondolok.
Légyszi ne nevessetek ki hogy ilyeneket kérdek!-))
2010. dec. 3. 23:07
81/155 Funktasztikus válasza:
háth lehet hogy most kötötték be egy kis német faluban a netet:)de ne szekáljátok már szegény ném-magyart:D
82/155 A kérdező kommentje:
Most miért kel engem húzni? Ezért nem akartam mondani magamrol semmit, mert akkor mindig csak ez van!
Sziasztok és köszönöm a válaszokat!-(
2010. dec. 3. 23:57
83/155 anonim válasza:
Hogy eltűnik most h németül kérdeztem vmit :D:D:D
84/155 anonim válasza:
Jé Funktasztikus! Téged is rég lehetett látni errefelé mármint ahhoz képest h régen tele volt minden a válaszaiddal :D
85/155 anonim válasza:
Nem szabad ilyen gyanakvónak lenni. Nekem is volt egy német ismerősöm, Hans Regenkurt. Ő is sok mindent nem értett...
86/155 anonim válasza:
Azt nem tudjátok hogy az a Z-Attila kicsoda? Látom a toplistában, hogy nagyon sokat válaszol a kategóriában, de fogalmam sincs, hogy ki lehet ő.
87/155 anonim válasza:
Valami olyasmi lehet, mint a minisztériumi tanácsadó. Be van írva, rajta van a bérlistán, de még nem látta senki.
88/155 Funktasztikus válasza:
kedves kommentelö viszza tértem mint gyurcsány a parlamentbe:D
89/155 anonim válasza:
Hehe csak irigy vagy, mert te a 9. vagy :):)
90/155 Funktasztikus válasza:
UUUURisten Helmet szakadok miattad nagyon nagy arc vagyXDRégenkurt a könnyem is csorogXd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!