Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már párszor hallottam hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már párszor hallottam hogy ezt mondták a hátam mögött "Hm, de megdöngetném ezt a csajt" mit jelent?

Figyelt kérdés

De tényleg ez mit jelent hogy "megdöngetném"?

Nem szexuális gondolat, vagy lefektetnének?

Valami ilyesmire gondolok.

Légyszi ne nevessetek ki hogy ilyeneket kérdek!-))

2010. dec. 3. 23:07
 101/155 Funktasztikus ***** válasza:
hiába nagy az isten állatkertjeXD
2010. dec. 4. 00:11
 102/155 anonim ***** válasza:
Az a rossz, hogy csak azokat ismerjük fel, akiknek ott a neve. Jó mondjuk pont én pofázok, aki nem rakja ki, dehát na. Ez akkor volt gáz, amikor 69%-on voltam és 69-esnek hívtak.
2010. dec. 4. 00:12
 103/155 anonim ***** válasza:

Túl sokszor tartózkodom németországban, és az "érdeklődésem" is olyan. Van ott kint egy ismerősöm, Speiz Bankurt, akivel megértjük egymást...

* Figyelem! A komment nem tükrözi írója álláspontját, azzal köszönőviszonyban sincs! Bármi nemű hasonlóság csak a véletlen műve lehet!

2010. dec. 4. 00:13
 104/155 anonim ***** válasza:
Na mind1 te még fiatal vagy úgyis lesz :P
2010. dec. 4. 00:14
 105/155 anonim ***** válasza:
:'D
2010. dec. 4. 00:15
 106/155 anonim ***** válasza:
Helmet: Das ist verstandlich, aber warum hast du est nicht schon früher gesagt?
2010. dec. 4. 00:15
 107/155 anonim ***** válasza:
90%
Ja egyébként kérdező: nem kellett volna elmenekülnöd ezt az egy mondatot tudom németül de gőzöm sincs mit jelent... csak gondoltam letesztelem h kamuzol-e... és hát igen :D
2010. dec. 4. 00:16
 108/155 anonim ***** válasza:
Hmmmm. Überlóf@sz meine führer, Das ist tréfa mein hótt kampfff.
2010. dec. 4. 00:18
 109/155 anonim ***** válasza:
90%

J válasza

kérdezó meg akarnak dugni. tudod mint azokban a filmekben ahol meztelenül fekszik a férfi a nőn és közbe mondják hogy:

-Já Hans

-Jah

-spriccen plafonen

-ja

2010. dec. 4. 00:19
 110/155 Funktasztikus ***** válasza:

Az a rossz, hogy csak azokat ismerjük fel, akiknek ott a neve. Jó mondjuk pont én pofázok, aki nem rakja ki, dehát na. Ez akkor volt gáz, amikor 69%-on voltam és 69-esnek hívtak.

MOSTMEG 77-ES VAGY XD

2010. dec. 4. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!