Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már párszor hallottam hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már párszor hallottam hogy ezt mondták a hátam mögött "Hm, de megdöngetném ezt a csajt" mit jelent?

Figyelt kérdés

De tényleg ez mit jelent hogy "megdöngetném"?

Nem szexuális gondolat, vagy lefektetnének?

Valami ilyesmire gondolok.

Légyszi ne nevessetek ki hogy ilyeneket kérdek!-))

2010. dec. 3. 23:07
 111/155 anonim ***** válasza:
Jójó tudom :D De azért mégiscsak jobban hangzik, mint a 69-es. Egyébként hamarosan 76 leszek, mert úgy felmérgelt egy két kérdés :D
2010. dec. 4. 00:20
 112/155 Funktasztikus ***** válasza:
mi van baszzus tán kinyitotrták az állatkertet annyi idióta van ittXDXD De nem baj!!szeretjük öketXD
2010. dec. 4. 00:20
 113/155 Funktasztikus ***** válasza:
Lefokoznak mi?XDXD
2010. dec. 4. 00:21
 114/155 anonim ***** válasza:
91%

Helmet sokat van itt, nem is baj, legalább van kedvem válaszolni a kérdésekre :D Téged régen láttalak Funk, de pl. Lopez is sokat jár erre, meg volt régen az a LavaBurst :'D

Szegényt állandóan oltották valamivel :D

2010. dec. 4. 00:22
 115/155 anonim ***** válasza:
Le hát..Dehát nem érdekel, nem fogom véka alá rejteni a véleményem csak mert valaki nem ezt akarja olvasni. Akkor ne kérdezzen, ha nem tetszik a válasz :D
2010. dec. 4. 00:22
 116/155 anonim ***** válasza:
77es én felpontoztalak h ne legyél 76os! De csak azért mert nem láttam azt a témát amiben kifejtetted a véleményed :D
2010. dec. 4. 00:24
 117/155 anonim ***** válasza:
93%
Hát, talán jobb is :D A férfiak általában párkapcsolati témákban nem értenek velem egyet, kivéve persze a nem önsajnáltató "én vagyok a szegény szerencsétlen" kategória. Na ők jó arcok. A többiek meg nem tudom minek kérdeznek, ha nem is várnak választ. :D
2010. dec. 4. 00:25
 118/155 Funktasztikus ***** válasza:
Adakozzunk 77es ügynökünknekXDD az adakozás nem emelt dijasXD igen am régen voltam:Dkösz hoyg gondoltál rám:Ptudod viszza vonultam eröt gyüjteniXD
2010. dec. 4. 00:26
 119/155 anonim ***** válasza:

Végülis hanyas vagy te disznó? Hanyas?!!? Van nálatok hanyaaas!!!

http://www.youtube.com/watch?v=aqhugmcssUg

2010. dec. 4. 00:26
 120/155 Funktasztikus ***** válasza:
am sztem a hasznos volt számodra ez a válsz alá még azt is megkérdezném szétröhögted magad?XD
2010. dec. 4. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!