Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak játszik velem ez a srác?
leírom még 1x.
érdekled őt (talán csak pl: megakar baszni), de nem annyira, hogy felhívjon/akármi, hogy törje magát csak egy iciri-ici-picit is.
a kifogások?
*Lehet teljesen elfelejtette..* (aha.. ha valaki iránt vonzódom akkor nem megy ki a fejemből semmilyen dolog ami vele kapcsolatos.. főleg nem egy ilyen hogy meghívom őt valahová...)
*Vagy megbetegedett..* (telefon?)
*Nincs a kártyáján pénz..* (vezetékes telefon, haver telójáról sms stb)
az ilyenre nincs kifogás emberek...
ha valaki tetszik nekem és komolyan gondolom nem csak meg akarom baszni akkor nem felejtem el, és mindent megteszek hogy értesítsem őt arról hogy bocsi, de beteg vagyok, bocs de ez a haver telefonja, bocs de egy fülkéből hívlak a sarkon azért szaggat a hangom.... értitek?:)
OFF:
Nem utállak,csak nem értem,mi ebben neked a poén.
Megalázhatsz embereket?
Kitudod,osztani azokat akiknek segítségre lenne szüksége?
Olyan jó a markunkba röhögni,hogy de bambák velem ilyen nem fordul elő..
És mivan ha de?
RE:
én ilyen vagyok... szeretek másokat megbántani tapló stílusban tanácsot adni nekik. és ennek külön örülök ha valakinek ez nem tetszik:)
aki értelmes a stílust nem nézi csak a mondani valót.
az emberek általában nem szeretik a nyers őszinteséget, bunkóságot... én szeretem kapni és adni is. fura mi?:)
és a legtöbb kérdés ami itt felmerül fórumon már velem is meg esett, de tudtam kezelni őket magamtól, esetleg 1-2barát vagy egy kis magányos sírdogálás az erdőben futás után segített:)
és így visszatekintve a problémák nem is voltak olyan nagyok:))) akár egy plátói szerelem, akár kidobott csaj aki vissza akar jönni, akár egy csaj aki kidobott és vissza akartam menni, akár egy csaj aki megcsalt, stb-stb
jó mind1. ennyi
szent a béke:)
22/f
Olyan vagy, mint egy durcás és akaratos kislány, akinek elvették a játékát!!!
Nem hívott el a meccsre...Na bumm...Lehet, hogy Miskolcon volt, Ti meg Sopronban laktok...
Ez az egyik...
A másik... Te is megkérdezheted ám, hogy hol lesz a következő meccs...Ne csak ő erőlködjön már egyedül a kegyeidért...Kicsikét beképzelt lehetsz...
Mi van? Ez: "de ha vmit AKAROK azt meg tudom csinálni nem? ha fontos nekem egy lány, akkor megszerzem a számát(van csomó közös ismerősünk). amúgy mailben szoktunk egyeztetni ha van vmi. elfelejti? ha elfelejt akkor meg ez nem egy kialakuló kapcsolat."
Elvárásokat támasztasz mások elé... Holott én úgy vettem észre, hogy Te akarod ezt a srácot, de nagyon-nagyon...
A Kérdésedben a válasz, csak még te sem vetted észre, hogy ott van... Ha valamit AKARSZ, akkor szerezd meg...Ennyi. Ne a csodát várd...Ha akarod a srácot, állj elé és kérdezd meg, hogy "most mi van? Elhívsz a meccsedre, vagy sem?!"...
Nem kötözködésképpen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!