Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáljak a bókokra?
ezt a kérdést írtam ki pár napja:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__13481..
mivel nem mondhatom azt h köszönöm szépen, vagy nem is tudom.
mivel már volt 1 srác aki először a blúzom dicsérte meg, másnap meg jött azzal h "amint látom most máshogy vannak kifestve a szemeid, így is szépek ám :) ".
és ezekre mindig csak azt mondom h köszönöm és mosolygok zavaromban. mit kellene tennem ilyenkor??
Hagyjatok már békén B+ a hülységetekkel, hogy nem lehet rá mit mondani!:)
Bármit lehet rá mondani!:)
Pl. kösz szépen, láttad tegnap a vv beszavazó sót?
Nem tökmindegy, mindketten tudjátok, hogy úgyse ez a lényeg, a 3. mondat meg jobb esetben úgyis az, hogy mit csinálsz holnap meló után? :)
Azt még ne kérdezd meg tőle, hogy "kell p.na? " mert ez így eléggé burkolt, és a fiúk az egyértelmű dolgokat szeretik.XD
Egyébként meg tényleg majdnem mindegy, kérdezd meg, hogy van, készül e a karácsonyra, hol fog szilveszterezni... kivel... :)csak adj neki alkalmat kibontakozni.
Azé bármit nem lehet rá mondani. :P
Oda megy hozzád egy jó csaj és azt mondja: Hello! Szép a szemed!
Erre te: Szia! Hengerfejes lett a Wartburgom, nézted a ValóVilágot??? Pfffffffff!
Nézi a f@szom!:)
Ellenden tudok egy jó szerelőt, holnap elviszlek hozzá.
(útközben meg biztos találnék egy kávézót ;))
Naugye, hogy bármit lehet?
Ha mindkettőnek bejön a másik, úgyis ez a vége, a természet elvégzi a dolgát! :)
Köszi, aranyos vagy!
Vagy köszi kedves vagy!
Én mindkettőnek örülnék, mert ez már visszacsatolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!