Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezhetnék nála?
Van egy lány az osztályomban, aki nagyon tetszik. Mindig nézem őt és néha ő is engem, de amikor összenézünk elkapja a tekintetét és kicsit zavarba is van. Sajnos még soha nem beszélgettem vele, csak látásról ismerjük egymást. Illetve ő nem idevalósi, suli után rögtön megy a buszhoz.
Mit tehetnék?
Valami ürüggyel csak meg kellesz szólítanod,ez lehet iskolával kapcsolatos dolog is,amit elkérsz tőle,vagy a segítségét kéred.
Azért kapja el a fejét,mert szégyenlős és nem akarja tudatni veled,hogy viszonozza azt a tetszést" amit te mutatsz felé.
Bármi lehet belőle,csak légy bátrabb ha ő már ilyen szégyenlős:)
Köszönöm a válaszod! :)
Sajnos én is eléggé, hát hogy is mondjam, gyáva vagyok ilyesmihez, de azért majd próbálkozom! :)
Hali!
Nem egyszerű a helyzet, de a lényeg, hogy valamit találj ki, hogy meg tudd szólítani, utána kezdj el vele többet beszélgetni (minden nap) , ki is kísérheted a buszmegállóba ha már jobban megismerkedtetek, utána ha ki ismertétek egymást, nem lesz félénk és a többi majd jön valahogy...
hány évesek vagytok? és azt hogy érted, hogy nem idevalósi? más városban/faluban lakik? amúgy ha suli után egyből megy a buszhoz, akkor szerintem még előző szünetben kérd meg, hogy suli után menjetek el valamerre, vagy ilyesmi.
17/L
17:47-es vagyok.
akkor hívd el a barátnőitől valami sulis dologgal, és mielőtt visszamenne a barátnőihez kérdezd meg, hogy nincs-e kedve elmenni valahová, vagy csak beszélgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!