Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bejön egy srác, aki mindenki más (barátok, bnők, ismerősök) szerint csúnya. Baj ez? Lehet belőle valami hátrányom/előnyöm, ha összejövök vele? Hogy kezdeményezhetnék nála? (mindjárt vége a sulinak:S)
Figyelt kérdés
(persze nem érdekel, hogy mások mit gondolnak róla. sztem nagyon cukii, és attól még, hogy mások azt mondják, h csúnya, nekem akkor is bejön.:))
16/L (amúgy a srác az évfolyamtársam:))
2009. máj. 27. 16:37
1/17 anonim válasza:
Az a fontos, hogy neked bejön-e. Ha igen (mert azt írtad), az a lényeg. persze fontos a barátnők véleménye, de ha nekik nem jön be, ne foglalkozz vele.
Kezdeményezz: vedd fel msnre, vagy sms...
2/17 anonim válasza:
Csak előnye van:nem hajtanak rá a bnők,meg a többi ribi.
3/17 A kérdező kommentje:
Igen, arra már én is gondoltam, hogy legalább nem hajtanak rá a csajok.:D
Msn-re felvettem, de később kiderült, hogy most nincs otthon netje, ezért nincs fenn soha...:(
2009. máj. 27. 16:46
4/17 A kérdező kommentje:
Nekem aztán mindeggy, hogy hajtanak-e rá más csajok. ha szeret, akkor úgysem fog más csajjal lelépni, ha meg nem szeret, akkor nem érdemel meg.
2009. máj. 27. 16:48
5/17 anonim válasza:
egy jó tanács soha ne azt nézd a töbségnek mi a véleménye erről vagy arról a pasiről vagy akár csajról.nem az a lényeg ki kinek tetszik kinek nem. az a lényeg neked és egymásnak bejöjjetek, és hidd el a szépség nem minden,amit értékelni tudunk az a belső tulajdonságai a viselkedése ami sokat nyom a latba.hátránya nincsen a dolognak.ha meg szeretnél vele jobban megismerkedni összejönni akkor biztosan összefudtok az iskolán bellűl ilyen olyan kérdést mindig fel lehet tenni még ha nem ismered akkor is csak bátran. sok sikert!
6/17 anonim válasza:
Hát? Mindenképpen menj oda hozzá.. esetleg vedd fel msn-re, h viszonyul hozzád a srác?
7/17 anonim válasza:
A fiúk szeretik ha a lány kezdeményez! :)
8/17 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval! Szeretik, én is szeretNÉM... :) :DD
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi!:) Nekem nagyon szimpi, igazából nem tudom felfogni, hogy mások szerint csúnya.:D
2009. máj. 27. 18:23
10/17 anonim válasza:
nekem is tetszett egy olyan fiú 1 éve kb (sulimba jár) mindenki aszonta rá milyen ronda xD de nem nan érdekelt ... (am nem jöttem vele össze) de mostmár h elszállt a rózsaszín köd már énis látom h milyen ronda xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!