Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szerettek lányok/nők lenni? Mert bevallom, én sokszor szívesebben lennék fiú.
én szeretek nő lenni. nagyon jól érzem magam a bőrömben így. néha mondjuk irigylem a férfiakat, hogy tudnak állva pisilni :D:D (mi is tudunk, csak hát nekünk... nem praktikus. xD)
mindegy. nőnek lenni jó. ha pedig görcsöl a hasad amikor megjön, gondolj arra, hogy mennyit tisztul a szervezeted, és mennyi méregtől is megszabadul. ezért élnek tovább a nők.
Én sokkal szívesebben lennék férfi,nem szeretek nő lenni.
(mondjuk ezzel az aggyal homoszexuális férfi lennék de ez már más kérdés)
A férfiak MINDENBEN JOBBAK mint a nők! Ez tény! Innentől kezdve értelmetlen a vita.
"...ezért élnek tovább a nők"
Ezt a baromságot honnan szedted?
Ez csak életmód kérdése.
A nők azért élnek tovább, mert a férfiak tartják életben a világot, életveszélyes munkákat végeznek, stb. Ha egy férfi úgy élne mint egy nő, akkor ugyanaddig élne, de szerencsére nem így van, mert akkor még mindig az őskorban tartanánk.
Érdekes látásmód, "kedves" utolsó.
Ki is halhatnának a nők, mi? A gyereket is megoldanátok egyedül, mert olyan királyak vagytok?:D
Bocs, de ez gáz.
"kedves" utolsó
Na mi van, fáj az igazság?! :D
Gáz vagy
20:35 vagyok
Amúgy én szeretem a nőket, csak reális vagyok és tudom a valóságot. :)
mondjuk ha az emberiség 99%ban a férfiaktól függene akkor is szükség lenne a nőkre, ezért nem értem pár nő felháborodását. mindenki tudja hogy szükség van rájuk és páran még (a heterók) szeretjük is őket
u.i.:nem a 35ös vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!