Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van az életből? De nagyon elegem van?
Figyelt kérdés
So se lesz csajom.14/f2010. nov. 16. 21:25
11/18 anonim válasza:
14 éves koromban én még reménykedtem és próbálkoztam. Amikor 20 lettem, be kellett látnom hogy a kutyának se kellek.
12/18 anonim válasza:
21:53 vagy magason van a mérce, vagy nem ismered fel a jeleket vagy csak nem jársz emberek között?:O Elfordulni gyáván és elhitetni magaddal, hogy nem lehetsz boldog a leg rosszabb lépés amit megtehetsz!!!
13/18 anonim válasza:
Mostanában tényleg nem járok emberek közé, de régen másképp volt. Elég egyértelmű jeleket kaptam, néha túlságosan egyértelműeket is... Hogy magasan van a mérce? Nem tudom, ennél lejjebb nem tudom adni, mert akkor max. csövesekkel jönnék össze. Amúgy nem könyveltem el magamban, hogy úgysem találok senkit, csak éppen már nem próbálkozok lányoknál... Ha lesz olyan akivel közel kerülünk egymáshoz, akkor majd meglátjuk. Ha nem, akkor meg marad minden a régiben.
14/18 soma1492 válasza:
A valaszokban sok igazság van! mire 40 leszel már a szex néha kötelesség lesz a 2 órás hegyibeszédekről amit végig kell halgadnod (minden nap!) már nem is beszélve!Legyél türelmes! És járj olyan szakkörbe vagy foglalkozásokra ahol vannak csajok pl főzőtanfolyam sok csaj kevés pasi kis konkurencia. Ha mégse jön össze legalább egy jó töltöttkáposztát meg tudsz majd főzni! Legyél türelmes és próbálkozzál a lányoknál, de ne randizni hívjad őket hanem először próbálj haverkodni velük, hogy szokja a társaságukat. Aztán ha már jó haverok vagytok akkor lehet rátérni a szerelemre!
15/18 anonim válasza:
szerintem 21:34 es válaszolónak igaza van!
Gyorsan öld meg magad mielőtt még meghalsz!!!Te se vagy normális hüjegyerek...Így nem is lesz csajod
16/18 anonim válasza:
14 évesen eleged van az életből? Tudod, egy ismerősöm azt mondta nekem, amikor el voltam kenődve, hogy egy európai embernek nincs joga szomorúnak lenni, hacsak nem történik vele valami nagy tragédia. Gondold csak végig mondjuk az afrikai emberek sorsát. Azokét, akiket pusztítanak a járványok, az éhínség, koszban-mocsokban kell élniük, kitéve az időjárás kényének-kedvének. Vagy gondold végig az indiai nyomornegyedekben élők sorsát. Vagy Mexico city külvárosának lakói életét. Gyermek, azt képzeld el, hogy ott már szó szerint a saját bűzükbe fulladnak bele az emberek. 1 pesoért lehet zsákban egy szippantásnyi friss levegőt venni. És esélyük sincs, hogy ebből az élethelyzetből kilábaljanak. Neked meg az a legnagyobb problémád, hogy 14 évesen még nem volt barátnőd.
17/18 Lujzii válasza:
Ilyet soha ne mondj!Úgyis lesz valami.Te sem gondolhatod ezt komolyan hogy soha nem lesz csajod.Van akinek 40 éves korában van először barátnője de nem baj,legalább nem sírtak azért,mert elhagyta őket a párjuk.Néha jobb is ha nincs is barátnőd ;) Amúgy interneten is jól meg lehet ismerkedni...Apukám meg a barátnője azok is ott találtak egymásra 4 éve és már Mostohaanyám is van szóval sok sikert :)
18/18 anonim válasza:
Én 20 leszek és még nem volt senkim úgyhogy állj a sor végére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!