Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valahogy elegem van az életből...

Valahogy elegem van az életből. Hogy szedhetném össze magam?

Figyelt kérdés
Nincsenek igazi barátaim. Nem tudok senkivel igazán beszélgetni. Van egy olyan "barátnőm" aki lelkileg nagyon terrorizál, és nem tudok tőle megszabadulni, már az öngyilkosság is foglalkoztat. Tisztába vagyok vele, hogy ez nem megoldás, de úgy érzem, hogy nem bírom tovább. Elegem van!
2010. dec. 21. 20:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tegyél azért, hogy legyenek barátaid. az emberek folyton azt várják, hogy az élet mindent a seggük alá toljon...
2010. dec. 21. 20:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Mondani könnyű.. de nem vagyok az a könnyen megnyíló ember..
2010. dec. 21. 20:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok az, sőt! Nálam beszaribb, zárkózottabb embert aligha hord hátán a Föld. De mégis, erőt veszek magamon, mert tudom, hogy ha én nem teszek magamért, akkor más sem fog.
2010. dec. 21. 20:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi az ami igazán boldoggá tenne? Ezen gondolkozz el, akár írd le papírra, mik azok a dolgok.
2010. dec. 21. 20:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2010. dec. 21. 21:34
 6/11 anonim válasza:
Ne hagyd h terorizàjon mert ha làssa h hagyod magad bàntani akkor biztos h nem fog leszálni ròlad! Meg az öngyilkossàg nem megoldàs! Az oszt tàrsam fojton szivatot mìg màr elegemvolt ès màr èn szivatom ôt!!
2010. dec. 21. 21:37
 7/11 A kérdező kommentje:
Ez jol esett! :))
2010. dec. 21. 22:40
 8/11 anonim válasza:

Ezzel én is POntosan így wagyok..Csak azt tudom mondani, hogy lesz ez még így sem, és hogy próbáld magad valamiben kifejeznmi..Pl.: rajzolás,fotózás,zene,éneklés,tánc, stb...Én a zenével+táncal próbálok megnyugodni.:) Hidd el, én még "Őrült" is vagyok..:D

"Őrült": Szerelmes egy ábrándképbe

2010. dec. 21. 23:22
 9/11 A kérdező kommentje:

Hmm szimpatikusnak tűnsz! :D

Köszi a választ! :)

2010. dec. 22. 15:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok szinte,nekem mondjuk van pár ember akivel jól egyezek.

Viszont én is sokszor úgy érzem,hogy jobb lenne ha újrakezdhetném az egészet,ha lenne ez és az,ha megszabadulnék pár dologtól/pár embertől....

De nyugtasson szerintem az a gondolat,hogy sokan vagyunk így,sőt,a legtöbben

Viszont ennek a fele sikeresen folytatja az életét,a másik fele pedig haláláig nyavajog. Tudod mi a különbség a két fél között ? Az egyik csinál is valamit és lesz*rja,hogy a többi ember mit gondol róla....mert sokszor a siker csak 1 dolgon múlik éspedig azon,hogy mennyit adunk mások véleményére

2010. dec. 22. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!