Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van az életből? De nagyon elegem van?
Figyelt kérdés
So se lesz csajom.14/f2010. nov. 16. 21:25
2/18 anonim válasza:
Amíg nem tanulsz meg helyesen írni, addig nem is lesz...
3/18 A kérdező kommentje:
Ok na helyesírás amikor ideges vok semmi se megy.
2010. nov. 16. 21:28
4/18 anonim válasza:
So se. Ennyit GÉPELT félre, amúgy a helyesírásával nincs baj.(max a fogalmazásával, de azzal se nagyon. )
Amúgy, kérdező. Miért gondolod így?
5/18 anonim válasza:
14 éves pff..... Szerintem most legyél öngyilkos emiatt, amíg még nem késő!
6/18 szüszü válasza:
Ezen ne idegeskedj,még fiatal vagy....nemsokára annyi nőd lesz hogy már unni fogod őket:)
7/18 anonim válasza:
Figyelj már, hamvasp-csű! Valakinek még egy 10 évre rá sincs/sem volt...
8/18 anonim válasza:
14 évesen eleged van az életből? hát grat
16 leszek és még nekem se volt komoly barátnőm, pedig nem vagyok ronda sőt magas sportos alkatú vagyok..
De nem nagyon érdekel.. majd lesz valami (:
Ráérsz még a csajokkal
15/f
9/18 anonim válasza:
Én is így voltam , Azóta jópár barátnőm volt,Nemmondom h guru vagyok, de énis fiatal és ha tudok segíteni rich950@hotmail.com (lusta vagyok kapcsolatfelvétel stb. Ha egy állat, vagy akár homokos biszex vagy amit akar felvesz beperelem zaklatásért =)
10/18 anonim válasza:
inenkor mást nem lehet mondani, :) legyél türelmes. De 14 évesen még sok más nehézséggel kell megküzdened :) szeritem ezt csak hírtelen felindulásból irtad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!