Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most udvarlás kell, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most udvarlás kell, vagy bunkónak lenni?

Figyelt kérdés

Nekem azt tanitották, hogy a lányok hiányolják a romantikát, a kedvességet, a pasiknak csak AZ kell, és bumm. Most meg itt olvasom, hogy aki tahó, az nyert.

Most nők, nektek mi kell? (feltéve, hogy most nem a discos vagy plázacicusokat kérdezem). Én csak egy egyszerű társat szeretnék az életbe, nem akarok többet, nem akarok igy meghalni :'(

vagy pedig "csak úgy" bejön valaki, ha igen, akkor mindegy milyen vagy mit csinál? Ha nem jön be, akkoris mindegy milyen vagy mit csinál?

2010. nov. 16. 19:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kikérem magamnak, hogy nem tudom, mit akarok. Azt akarom, hogy a pasi csodáljon, mint egy istennőt, és a lábam előtt heverjen. Lesse minden kívánságomat, hozza ágyba a kávémat, dicsérje meg a főztömet, a ruhámat, vegye észre, ha fodrásznál voltam, kényeztessen, simogasson, és szépen lassan vegye át az irányítást. Ez nálunk oda-vissza működik.
2010. nov. 17. 00:54
 12/16 anonim ***** válasza:

Felnőtt férfinak kell lenni, akinek határozott véleménye van mindenről, és nem jelent ki ilyen abszurd általánosításokat...Nekem 1 hónapig udvarolt a barátom, csók nélkül, addig csak kézfogás volt. Nem rohant le, figyelmes volt és kedves. Belészerettem hamar. És boldog vagyok, szerencsésnek érzem magam, hogy végre találtam egy ilyen udvarias rendes fiút.

19/l, 22/f

2010. nov. 17. 15:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudjatok kedves "lányok" a következő pár sorért...

A lányoknak fingjuk sincs rola, hogy mit akarnak és mi jön be nekik egy pasinál -mármint modorban, tényleg a külső a lényeg.

Kedves pasikkal ugyanúgy dunát lehet rekeszteni, mint bunkókkal vagy épp a "pimasz" srácokkal. Minden a külsődön és a szerencséden múlik, sose mondj nemet semmire, mindig menj, amerre vezet az utad és vágj bele mindenbe, amit eléd rak az élet, ha szerelemről van szó. A lányok lóf*szt sem tudnak a pasikról, magukról meg pláne(de ezt sose mondd el egy lánynak se, mindig hagyd, hogy úgy érezzék rafináltabbak nálad, mert másként soviniszta vagy). Mindig a pillanatnyi kedvük a meghatározó. Kedves vagy? -unalmas, nincs kihívás! Bunkó vagy? -paraszt, hányok tőled! Pimasz vagy? -megint egy tucatpasi...

Egyszerűen képtelenek eldönteni, hogy mi kell nekik(kivétel a kékharisnyás, karrierista és leszbikus tábor), utálják mikor nem kapják meg a női előjogaik, de azt is utálják, ha nem kezelik őket egyenlőként!

Ez a szomorú igazság, ha be akarsz csajozni le kell lombozzalak: a csajok választanak mindig, minden esetben!

Dobálják a szerintük egyértelmű jeleket(amiket még egy ugyanolyan gondolkodású barátnőjük se vágna le...) és, ha nem veszed ezeket észre elkönyvelnek "vak" pasinak és keresnek mást.

-igen van kivétel, nagyjából 35 év felett...

Köszipuszi! Dani voltam.

UI: nem, nem vagyok sem elkeseredett, sem nőgyűlölő, sem magányos, búza meg pláne nem -nyitott szemmel járok a világban...

2010. nov. 19. 11:48
 14/16 anonim ***** válasza:

UI: nem, nem vagyok sem elkeseredett, sem nőgyűlölő, sem magányos, búza meg pláne nem -nyitott szemmel járok a világban...

Szűk látókörű már annál inkább...

2010. nov. 19. 15:44
 15/16 anonim ***** válasza:

"Szűk látókörű már annál inkább..."

Kifejtenéd?

2010. nov. 19. 17:02
 16/16 anonim ***** válasza:
egy pasiba minden kell csak stílushoz való mértékkel :)
2010. nov. 22. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!