Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most udvarlás kell, vagy bunkónak lenni?
Nekem azt tanitották, hogy a lányok hiányolják a romantikát, a kedvességet, a pasiknak csak AZ kell, és bumm. Most meg itt olvasom, hogy aki tahó, az nyert.
Most nők, nektek mi kell? (feltéve, hogy most nem a discos vagy plázacicusokat kérdezem). Én csak egy egyszerű társat szeretnék az életbe, nem akarok többet, nem akarok igy meghalni :'(
vagy pedig "csak úgy" bejön valaki, ha igen, akkor mindegy milyen vagy mit csinál? Ha nem jön be, akkoris mindegy milyen vagy mit csinál?
Felnőtt férfinak kell lenni, akinek határozott véleménye van mindenről, és nem jelent ki ilyen abszurd általánosításokat...Nekem 1 hónapig udvarolt a barátom, csók nélkül, addig csak kézfogás volt. Nem rohant le, figyelmes volt és kedves. Belészerettem hamar. És boldog vagyok, szerencsésnek érzem magam, hogy végre találtam egy ilyen udvarias rendes fiút.
19/l, 22/f
Már ne is haragudjatok kedves "lányok" a következő pár sorért...
A lányoknak fingjuk sincs rola, hogy mit akarnak és mi jön be nekik egy pasinál -mármint modorban, tényleg a külső a lényeg.
Kedves pasikkal ugyanúgy dunát lehet rekeszteni, mint bunkókkal vagy épp a "pimasz" srácokkal. Minden a külsődön és a szerencséden múlik, sose mondj nemet semmire, mindig menj, amerre vezet az utad és vágj bele mindenbe, amit eléd rak az élet, ha szerelemről van szó. A lányok lóf*szt sem tudnak a pasikról, magukról meg pláne(de ezt sose mondd el egy lánynak se, mindig hagyd, hogy úgy érezzék rafináltabbak nálad, mert másként soviniszta vagy). Mindig a pillanatnyi kedvük a meghatározó. Kedves vagy? -unalmas, nincs kihívás! Bunkó vagy? -paraszt, hányok tőled! Pimasz vagy? -megint egy tucatpasi...
Egyszerűen képtelenek eldönteni, hogy mi kell nekik(kivétel a kékharisnyás, karrierista és leszbikus tábor), utálják mikor nem kapják meg a női előjogaik, de azt is utálják, ha nem kezelik őket egyenlőként!
Ez a szomorú igazság, ha be akarsz csajozni le kell lombozzalak: a csajok választanak mindig, minden esetben!
Dobálják a szerintük egyértelmű jeleket(amiket még egy ugyanolyan gondolkodású barátnőjük se vágna le...) és, ha nem veszed ezeket észre elkönyvelnek "vak" pasinak és keresnek mást.
-igen van kivétel, nagyjából 35 év felett...
Köszipuszi! Dani voltam.
UI: nem, nem vagyok sem elkeseredett, sem nőgyűlölő, sem magányos, búza meg pláne nem -nyitott szemmel járok a világban...
UI: nem, nem vagyok sem elkeseredett, sem nőgyűlölő, sem magányos, búza meg pláne nem -nyitott szemmel járok a világban...
Szűk látókörű már annál inkább...
"Szűk látókörű már annál inkább..."
Kifejtenéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!