Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
1,5 hónapja kezdtem el ismerkedni egy sráccal. Olyan szépen indult, kissé félénk, de minden tökéletes volt az elején. Aztán heti 1 találkozásokból lett 2-3, olyan jó volt minden. Aztán a napokban mintha húzott volna egy féket, pedig semmi olyan nem történt. Minden jól alakult, a szex is nagyon jó vele. És egyszerűen nem értem a miértjét. A héten túl elfoglalt, nem igazán ér rám. Már felhoztam neki, hogy ha nem szeretné, akkor hagyjuk, de azt mondta semmiképp se szeretné abbahagyni, minden oké velem. Egyszerűen nem értem hogy miért távolodott el egy picit. Ahelyett, hogy induló kapcsolat, többet kellene együtt lennünk. Más már volt ilyen cipőben?

márc. 27. 20:56
A kérdező szavazást indított:
Csak hülyít
Meggondolta magát
Adj neki időt
Nem érdekled
24 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Az komolyan nem opció hogy esetleg tényleg hirtelen minden a nyakába szakadt és egész egyszerűen nincs ideje??
márc. 27. 21:00
 2/13 anonim ***** válasza:
23%

"A héten túl elfoglalt, nem igazán ér rám."

Egy nyomorult hetet nem bírsz ki farok nélkül, sőt el se hiszem, hogy egyáltalán nem küld legalább sms-t, teljesen úgy csinál mintha nem léteznél. Az élet kiscsillag zajlik, attól, hogy adtál neki piát még nem állt le a világ és bizony dolgozik, fáradt, problémái vannak! Neked nincsen életed, csak a farkak körül érzed jól magad. Eléggé szomorú.

márc. 27. 21:02
 3/13 anonim ***** válasza:
63%

Tipikus... Van más is talonban, aki egy fokkal jobb nálad, és most épp az van terítéken, de bizonytalan még, így téged se akar elszalasztani, de most kicsit a másikkal is kell foglalkozni, hogy az is megmaradjon.

Jó reggelt!

márc. 27. 21:02
 4/13 anonim ***** válasza:
21%
Ahogy a hármas írja! Talonba tart, mert éppen most más van nála terítéken. Felpróbálja azt is és utána ha minden jól megy, akkor téged leépít. Addig is eltett talonba, amíg a másik nem biztos. Rosszabb időkben jó leszel akkor te is. Ha neked ez így ebben a formában megfelel, akkor várd ki a sorsod. A pinád már úgy is megkapta gyorsan, csak dugni akart veled. Kapcsolatot veled nem akar!
márc. 27. 21:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én várnék ha nem változott meg írásban, telózás közben. Ha online is inkább érdektelen akkor letiltanám szó nélkül.
márc. 27. 21:09
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
2# neked mi bajod van? Szedj xanaxot
márc. 27. 21:41
 7/13 anonim ***** válasza:
24%
Ezt hívják úgy gyenge kezdés után erős visszaesés. Már az elején sem volt túl lelkes, ami az amíg ló nincs... közmondás tipikus esetére utal. Most valószínűleg képben van nála valahol "ló" is, ezért vett vissza a tempóból. Lerakni viszont addig még nem akar, amíg nem biztos, hogy nyergelhet, mert nem tudni vissza kell-e még ülnie a szamárra. Mert bizony az vagy, hogy nem látod a fától az erdőt! Azt látod, amit látni szeretnél, nem pedig azt ami a valóság!
márc. 27. 22:02
 8/13 anonim ***** válasza:
86%

Én az ilyen hozzászólásokkal abszolút nem értek egyet. Normális esetben az emberek dolgoznak, ügyeket intéznek, bevásárlás, stb, egyáltalán nem ez az átlag, hogy valaki annyira ráér, hogy párhuzamosan több lánnyal is találkozgasson.

Szerintem ezt a hetet várd meg, nem-e valóban csak túl elfoglalt most, aztán kiderül, utána is így viselkedik -e.

márc. 27. 22:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Haaaaaat azert 1,5 honap szerintem mar az az ido, amikor eljon a “nagy beszelgetes” ideje, hogy hanyadan is alltok. Ha lassan mostanaban valamikor nem akar felvallalni, mint baratnojet, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy ez ennyi volt.
márc. 27. 23:01
 10/13 anonim ***** válasza:
37%
Unatkozó idióta.
márc. 28. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!