Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek sem lenne ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem lenne ebből később semmi más, csak konfliktus? Ő 34 éves, én 30 leszek hamarosan. Teljesen más világból jöttünk,más az életszemlélet,és félek ha belevágnék,csak keserűség lenne.

Figyelt kérdés
Tehát a srác, akivel randiztam,nagyon jó fej,nagylelkű, kedves, és jókat lehet vele beszélgetni. Viszont, nagyon elment a kedvem,hogy komolyabban megismerjem mert, elmondta,hogy ő olyan családból származik,ahol soha semmit sem kellett csinálnia. Tehát sem a házimunkában részt vennie, se kint segíteni, semmi. Bezárkózott a szobájába,letudta az aznapi melót,és kész. Befűtenie sem kellett soha,az apjának sem segített az állatoknál,és ez nekem egy intő jel volt,hogy nem kellene ebbe belemenni mélyebben. Főleg,hogy azt mondta, nagyon nem szeretne ebből az életvitelből kiszakadni,mert otthon semmit sem kellett csinálnia,nem volt semmire gondja. Nem cseszegette senki,ha igen bement a szobába,és kész. Én ennek az ellenkezőjéből jöttem,mert a nagyszüleim mellett nagyon sok mindent megtanultam, és sok olyan dolgot tudok, amit mondjuk a korombeliek nem. Nem szeretem a tétlenséget,az ülést, és azt,hogy valaki semmihez ne értsen mint az említett fiú. Azt mondta,hogy ne ez alapján ítéljem meg.. De mégis,hogyan ne ítéljem meg ez alapján,amikor tudva tudom,vagy is sejtem,hogy ugyan úgy nekem sem segítene semmit, vagy ha igen csak a kárt csinálná, amiért nem ért semmihez? Még azt sem várhatnám el,hogy azokból amikből ő eszik,elmosogassa, vagy felsöpörjön? Szerintem,ilyen férfival nem kellene kezdenem, maximum barátság jól gondolom? (Tanulni sem nagyon akar,ahogy elmondta.)
ma 16:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
34 évesen ő már nem fog változni.
ma 20:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Hülye lenne változtatni!

"Nem szeretem a tétlenséget,az ülést"-- ez beteg. Bele fogsz halni a stresszbe;)

A te kényszercselekvéseidet bele lehetne fektetni szexbe, olvasásba, hobbikba, videójátékba, szórakozásba, aktív pihenésbe, sportokba, kirándulásra, városnézésbe, művelődésbe, párkapcsolatba, másodállásba..

Nyilván emberünk ellátja magát, ha muszáj, max rendel kaját főzés helyett és 2000ért hív takarítónőt néha, de úgy sokkal jobb, ha nem muszájból teszel valamit, hanem mert szeretnél. Hülye lenne több szívást vállalni, mikor ki is kapcsolódhat, vagy akár egyéni vállalkozó is lehet a szabadidejében, de simán csak pihenni érdemes, ha szeretnél 60 évnél tovább élni egészségesen. Szerintem fontos az egyensúly, te az egyik véglet vagy, ő meg a másik. Tanulhatnátok egymástól, mindkettőtöknek javatokra válna. Nagyon nyugtató kikapcsolni egy kád forró vízben, pezsgőfürdőben, szaunában, vagy csak fekve az ágyban, és nagyon hasznos anyagilag és testileg mozogni kicsit rengeteg fekvés helyett.

ma 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!