Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha csinálsz valami apróságot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csinálsz valami apróságot, ami a párodnak nem tetszik, akár kedvesen, akár bunkó módon, de mindig szóvá teszi azt neked?

Figyelt kérdés

Szüleim mindig szóvá tették, párom is, sajnos. :(

Van amikor jogos, van amikor nem érzem annak. Pl; kilöttyintek valamit, mert reggel-este fáradt vagyok, nem figyelek. Katasztrófa vagyok ilyen szinten. Elől hagyom a tejet, ilyesmik. Mindig is ilyen voltam, elkezdtem egyre jobban elfogadni, hogy én ez ellen tenni nem tudok, figyelmetlen, szétszórt ember vagyok, nem vagyok 100%-ban ott fejben, amit épp csinálok, hanem gondolok valami másra közben.

Tegnap kilöttyintettem valamit, 3 percig osztott, hogy eleve ez így hogy jutott eszembe? Fizikai képtelenség, hogy én azt hittem, hogy ez így működni fog. Józan paraszti ész, mindenfélét elmondott miközben meg se várta hogy reagáljak màr mosott fel és beszólogatott.

Máskor is törtem már össze valamit, öntöttem ki valamit, de ilyen hevesen még sose reagált.

Amúgy én csak röhögtem az egészen, hogy na már hozom a formám megint, erre azt mondta azért elég gyerekes viselkedés ez részemről. Meg hogy nem ez volt az egyetlen dolog, ami egyértelmű kéne legyen, de nem megy.

Nem lakunk együtt, de hát ez kellően elveszi a kedvem a gondolattól, ilyen értelmetlen feszkók kinek kellenek?

Mindenhol vannak, persze, de en lereagálni sem tudom az ilyet, mert annyira nem szamítok egy ilyen kiosztásra.

Megmondtam neki, hogy sajnos elég gyakran előfordul ez velem, nem tudom megìgérni, hogy soha többet nem leszek figyelmetlen. :( Szeretném, de el kellett engedjem 28 év alatt, mert tényleg nem tudok a nap 24 órájában odafigyelni.

dec. 7. 09:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen kapcsolatom. Könyebb nélküle, mint vele. Nem gondolom, hogy normális dolog, hogy állandóan attól kelljen tartanod, hogy lebsznak, mint egy gyereket.

Én is szétszórt vagyok, ha valakinek ez nem elfogadható, keressen olyat, aki jobban koordinált. Ennyi.

dec. 7. 09:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem tökéletes

De ha így reagált egy kis semmiségre, mert az élet dolgai mellett ez eltörpül, szerintem semmiképp ne költözz össze vele

Utána még rosszabb lenne

Ahogy előttem írták, jobb az ilyen nélkül

dec. 7. 09:49
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Mintha az anyámat írtad volna le. Ő csinálta pontosan ugyanezt velem, mintha ő mindent mindig jól csinált volna. Ez így nem jó kapcsolat, az én párom is röhög egy nagyot amikor kétbalkezes vagyok, vagy cukkol (de aranyosan) vagy szó nélkül visszateszi a dolgokat amiket kinn hagytam. beszéld meg vele, de ez később hatalmas problémákat fog okozni. Nem kellene agresszívan mérgesen reagálni. Természetes emberi hanyagság, kb mindenkivel megesik. De ez nem a világ vége.
dec. 7. 09:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem a jelenség, hanem te idegesíted, sajnálom. Viszont nézd a jó oldalát, legalább hamar kiderült, hogy nem vagytok összeillők. Így vagy jó, ennyi "jellemhiba" mindenkiben van, sőt. Aki pedig szeret, az ezzel együtt fog szeretni, nagyrészt veled együtt fog nevetni az ilyen apróságokon.
dec. 7. 10:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A 4-essel egyetértek, sajnos szerintem is az egész lényed idegesíti, bocsánat... :(

Az én párom is szétszórt és én is szóvá szoktam tenni időnként, hogy figyeljen jobban oda és pakolja el maga után a dolgokat, de soha nem cseszem le indulatosan.

Nem gondolom, hogy ne tudna ettől függetlenül működni egy kapcsolat, csak normális kommunikáció szükséges mindkét részről.

Én tisztában vagyok vele, hogy mániákusan szeretem a rendet és a tisztaságot, de ez nem tartható az év 365 napján a nap minden percében. Ha ezt várnám el, az életemben nem lenne kapcsolatom, mert elviselhetetlen lennék. Így az egyetlen megoldás az, hogy én is alkalmazkodom, de ezt elvárom fordítva is. Nem kell mindent centire pontosan a helyére tenni, de azért ne is legyen mindene szanaszét szórva. Nálunk működik, csak egy pici odafigyelés kell, ennyi.

dec. 7. 11:10
 6/9 A kérdező kommentje:

Ritka hosszú és nehéz hetünk volt, de ez nem hiszem, hogy felmenti, bár ilyen helyzetekben jön elő kimondottan a másik rossz oldala. Még valami... a héten egy nap este átmentem hozzá. Sajnos munka után nem volt időm hazamenni. Egy fontos programra mentem, lekéstem a buszom, így is késtem 5 percet a rendezvényről, full ciki volt. Munka után, mivel várnom kellett a következő buszra 1 órát, szépen bevásároltam pár dolgot, ami nem romlandó, volt néhány karácsonyi cucc is ezek között. Reggel ezeket a dolgokat ott hagytam nála, mert 1,5 órát megint vigyem melóba és 1,5-et vissza? Mondtam is neki, hogy nem viszem el, ha nem gond. 3 napig nem tudtunk utána találkozni, nem mondta el, hogy így dolgozik (a napi-heti beosztására gondolni is utál, nemhogy beszélni róla, ez mindig is így volt), és így azt is szóvá tette, hogy annyi mindent itt hagytál.

Amúgy nemrég mutattuk be egymást a családjainknak. Olyan kínos lenne ezek után azt pedzegetni, hogy amúgy tényleg ennyire zavaró vagyok, vagy csak munka miatt volt elege mindenből. 4. hete 6 napozik már, de náluk minden őszi időszak ilyen mások miatt, akinek van gyereke. Elhiszem, hogy fáradt.

dec. 7. 11:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy jó kapcsolat alapja az őszinteség. Benned kavarognak ezek a gondolatok, szerintem az a legjobb, ha megbeszéled vele. Legalábbis én mindig ennek a híve voltam, mert utána a felgyülemlett feszkót hajlamos az ember a hétköznapok során random szituációkban passzív-agresszív reakciókban kiadni, ami megint csak nem előremutató. Plusz, így jelzed neki, hogy kicsit jobban oda kéne figyelnie rád, és hogy mit mutat feléd, mert így nem azt érezteti, hogy kívánatos személy vagy az életében. Ja és az, hogy a családnak bemutattátok egymást, pont hogy indokolttá teszi, hogy tudj róla, ha valami nem kerek az ő részéről.

Nem utolsó sorban magad miatt is érdemes kiállnod, mert nem oké, bármilyen feszült is, hogy téged használjon boxzsáknak. Ne rajtad vezesse le a gondjait.

dec. 8. 14:04
 8/9 A kérdező kommentje:

Ma reggelre megbetegedett, de alapvetően kialudta magát, jobb kedve volt, megbeszéltem vele, ha nem lett volna marha fáradt, minden bizonnyal nem reagálta volna túl. Mert egy picit túltolta a dolgot. Továbbra sem mondta, nem baj, van ilyen, továbbra is bénának gondolta a tettemet, de tudatosítottam benne, hogy néha nem jól reagál dolgokra. Elfogadta amúgy!

7: a te megfogalmazásod őszintébben szól az érzésekről. Legközelebb használni fogom. De most, hogy ennyire vacakul lett, az is jo, hogy megbeszéltem vele legalább a péntekit.

dec. 8. 14:35
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
Az együttélés alapja.
dec. 10. 18:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!