Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha csinálsz valami apróságot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csinálsz valami apróságot, ami a párodnak nem tetszik, akár kedvesen, akár bunkó módon, de mindig szóvá teszi azt neked?

Figyelt kérdés

Szüleim mindig szóvá tették, párom is, sajnos. :(

Van amikor jogos, van amikor nem érzem annak. Pl; kilöttyintek valamit, mert reggel-este fáradt vagyok, nem figyelek. Katasztrófa vagyok ilyen szinten. Elől hagyom a tejet, ilyesmik. Mindig is ilyen voltam, elkezdtem egyre jobban elfogadni, hogy én ez ellen tenni nem tudok, figyelmetlen, szétszórt ember vagyok, nem vagyok 100%-ban ott fejben, amit épp csinálok, hanem gondolok valami másra közben.

Tegnap kilöttyintettem valamit, 3 percig osztott, hogy eleve ez így hogy jutott eszembe? Fizikai képtelenség, hogy én azt hittem, hogy ez így működni fog. Józan paraszti ész, mindenfélét elmondott miközben meg se várta hogy reagáljak màr mosott fel és beszólogatott.

Máskor is törtem már össze valamit, öntöttem ki valamit, de ilyen hevesen még sose reagált.

Amúgy én csak röhögtem az egészen, hogy na már hozom a formám megint, erre azt mondta azért elég gyerekes viselkedés ez részemről. Meg hogy nem ez volt az egyetlen dolog, ami egyértelmű kéne legyen, de nem megy.

Nem lakunk együtt, de hát ez kellően elveszi a kedvem a gondolattól, ilyen értelmetlen feszkók kinek kellenek?

Mindenhol vannak, persze, de en lereagálni sem tudom az ilyet, mert annyira nem szamítok egy ilyen kiosztásra.

Megmondtam neki, hogy sajnos elég gyakran előfordul ez velem, nem tudom megìgérni, hogy soha többet nem leszek figyelmetlen. :( Szeretném, de el kellett engedjem 28 év alatt, mert tényleg nem tudok a nap 24 órájában odafigyelni.

dec. 7. 09:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem hogy miért, hanem így hát hazudtam valami hihetőt magyarázat helyett.
febr. 22. 18:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát... alapból szar volt a kapcsolat, te meg még össze is költöztél vele... Istenem.

Mond meg neki őszintén, hogy mellette folyton gyereknek érzed magad, nem azért, mert te vagy gyerekes, hanem mert ő akar folyton irányítani. Ezután majd el fog kezdeni magyarázkodni. Ne hallgass rá. Mond meg neki, hogy vége és MOST elkezdesz összepakolni és elmenni.

Ugyanis meg fogja keseriteni az életed. De te döntesz.

Ha keseregni akarsz, akkor maradj vele.

Írtad, hogy tud cuki is lenni. De nem a cukisága miatt írtál ide, hanem a személyiségének más aspektusai miatt, amiket nem tudsz elviselni. Így gondolom ez többet nyom a latban.

Hagyd ott.

febr. 23. 14:50
 13/13 anonim ***** válasza:
MENEKÜLJ!!!
tegnapelőtt 15:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!