Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Zavaró lehet, ha a nő többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró lehet, ha a nő többet keres mint a férfi?

Figyelt kérdés

A nő nettó 650-700ezer között keres. Viszont két munkahelye van, a fő állásában keres 520körül. A másodállás havi pár nap csak. Így jön ki a 650-700.

A férfi minimálbéres.

Szerintetek ez mennyire zavarná a férfit? Mármint maga a tény, hogy a nő jobb anyagi helyzetben van.

2024. aug. 2. 21:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk nagyobb a különbség, páromat nem zavarja.
2024. aug. 2. 22:15
 2/12 anonim ***** válasza:
69%
Engem nagyon. Nem amiatt, hogy nő, és sokat keres, hanem hogy te férfi vagy és minimálbéres. Lehet itt szajkózni, hogy a külső meg a pénz nem számít... Nem a lónak a f#szát! Ezt a rondák meg a csórók mondják.
2024. aug. 2. 22:24
 3/12 anonim ***** válasza:
58%
Engem nőként baromira zavarna, hogy amíg én két munkahelyen teljesítek, addig a párom, az "erősebb nem" minimálbért hoz haza. Ha olyan szakmája van csak (vagy éppen nincs) amivel nem lehet pénzt keresni, akkor legalább ő (is) vállalhatna másodállást.
2024. aug. 2. 22:35
 4/12 anonim ***** válasza:
65%
Kérdés zavarna ha a férfi egymaga keresne havi nettó 1.4 millió forintot?
2024. aug. 2. 23:09
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk nem vált be, exférjem teljesen meghülyült miatta és folyton irigykedett, hiába nem dörgöltem az orra alá. Mondjuk ő mindenkire irigy volt, ez nem feltétlen igaz másokra is.
2024. aug. 2. 23:09
 6/12 anonim ***** válasza:
79%

Én férfiként baromira örülnék neki ,ha a barátnőm többet keresne nálam.

Mert akkor nem nekem kellene minden hónap végén kisegítenem őt anyagilag

2024. aug. 3. 05:24
 7/12 anonim ***** válasza:
46%
Bevallom, hogy engem zavarna! Nem éreznem magamat nőnek!
2024. aug. 3. 06:13
 8/12 anonim ***** válasza:
A ffin múlik
2024. aug. 3. 07:54
 9/12 anonim ***** válasza:
58%

Sok nő simán tud keresni ennyit, tapasztaltam. Szerencsére.

Volt barátnőm, aki rengeteget keresett, nagyon sok félretett pénze is volt....

Hát, kissé paranoiás lett egy idő után, azt hitte, csak ezért vagyok vele.

Bár valószínűbbnek tartom, inkább az anyja tömte tele a fejét, aki egy rosszindulatú hárpia volt.

2024. aug. 3. 07:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Ma már marhára nem számít.

Mindenki kerülhet ugyanabba és magasabb pozícióba is, sőt...ugyanazzal a végzettséggel egy szép tünemény kedves nőt még talán hamarabb fel is vesznek, jobban mutat egy értekezleten is meg előadáson.

---> ezt tapasztaltam is. 14 ember jelentkezett az állásra, 3- nak magasabb és úgymond több végzettsége volt, kb. ugyanaz a tündéri szép lányt vették fel :)

2024. aug. 3. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!