Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jo otlet orvossal randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jo otlet orvossal randizni?

Figyelt kérdés

tegnap 15:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Esetleg kérdezzük meg Norent
tegnap 16:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy dolog az, hogy nagy büszkeség orvosnak lenni, de párkapcsolati szempontból nehéz téma. Én két orvossal randizgattam életemben és mindkétszer mindig nekem kellett alkalmazkodni, mert totál kiszámíthatatlan a munkarendjük és kevés is a szabadidejük. Nekem ez kapcsolathoz nem ideális, csak azért nem leszek orvossal, hogy elmondhassam magamról, hogy orvos pasim van.

tegnap 16:28
 13/18 anonim ***** válasza:
33%
11 nóren egy majom
tegnap 16:29
 14/18 anonim ***** válasza:
47%

Neked mi bajod van? Minden áldott nap le van írva, hogy mindenkinek joga van eldönteni kivel randizik erre háborogsz azon, hogy orvos még 20 milla miatt se kéne? Hát nem érdekel a pénze, se a sikere. Nem érek el vele semmit ha állandóan munkában van, állandóan a munkáról fecseg és még mellé érzéketlen is. A legtöbb orvos nővérekkel együtt érzéketlenek. Nincs rájuk szükségem. Inkább leszek fodrászal.

tegnap 16:32
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
10. Nem "gáz", de nem is olyanok, mint egy normális munkarendben dolgozó nő. Pont olyan velük, mint egy vendéglátós, pilóta, rendőr, sportoló,... csajjal.
tegnap 16:56
 16/18 anonim ***** válasza:
71%
Attól is függ milyen orvos. Én mikrobiológia laborban dolgozom, ahol szintén vannak orvosok, ők pl minden nap 8-tól 4-ig dolgoznak, plusz van havi 1 hét, amikor készenlétesek (akkor kell ugrani mindig, ha van valami), de azt előre beosztják, ki mikor akar. Ilyen orvossal pl szerintem simán lehet tervezni
tegnap 17:29
 17/18 anonim ***** válasza:
45%
16. Nyilván nem az ilyenek a kérdés tárgyai.
tegnap 17:33
 18/18 anonim ***** válasza:
30%
Én régen összejártam szexelgetni egy orvossal. Neki volt felesége. Ezek össze-vissza dugnak mindenkivel. A doktor nők is.
tegnap 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!