Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható-e az exem haverjával randizni?
38 éves nő vagyok és fél éve ért véget a tíz éves kapcsolatom. Egyelőre még az exemmel élek, amíg eladjuk a házunkat.
Tágabb baráti társasággal szilvesztereztünk, ahol az exem egyik barátja is ott volt. Ennek a barátnak a hétvégén volt a szülinapja, és az exemet is és engem is meghívott ünnepelni. Ma rám írt FB-n és randira hívott.
Az exem óta ő az első férfi, aki megmozgatott bennem valamit. Viszont nem tudom, hogy mennyire etikus és morálisan elfogadható-e, hogy az exem egyik barátja iránt vonzódom? Nem szeretnék senkit kellemetlen helyzetbe hozni, sem egy barátságot tönkretenni. Hogy lehet ezt jól kezelni?
Szívem szerint randiznék vele, de nem tudom, szabad-e engedni a csábításnak...
Egyszer volt egy baratnom es volt akkoriban egy nagyon jo kinezetu macsokepu baratja,aki szerelmes volt bele,de a lanynak vmiert mar nem kellet es idegesitette ot a fiu . A baratnom szervezett egy talit,ahol ott volt a baratja es az o baratja . A bnom nagyban fenyezte a fiut,h felmerje biztos tetszik-e nekem meg biztos oruljek neki. Aztan ketten elmentunk wc-re es bnom szolt nekem,h pont az en izlesem es szabaditsam mar meg tole,mert meki nem kell. De a fiujanak nem mondta igy el. Igy nekem kellett elcsabitami . :D
Mi annak idejen megallapodtunk azzal a bnommel,h ami mar nem kell nekunk vagy mi nem kellunk az illetonek es tudjuk,h a masikunknak tetszene,azt lepasszoljuk egymasnak. Ugy is mondta mindig,h hoztam neked egy ajandekot. :D Mi a legjobb baratnok voltunk akkoriban es jol mukodott ez a modszer sok even at. Nalunk termeszetes volt ez.
Tehat nalatok is valszeg ez van,h meg orulne is,ha vegleg megszabadulhatna toled (bocs a fogalmazasert de kikovetkeztettdm h veled szakitottak ) es felszedne a baratja ,aki biztos tavoltart tole. Tehat szerintem egyertelmuen talalkozz vele nyugodtan. Ma mar egy ev utan is kirugjak az ilyen nagymeno szepfiuk a legjobb noket is sokszor,mert mas lanyok lukra vannak mar allitva neki.
Nem egyáltalán nem elfogadható.
Legalábbis nekem biztos nem kellene a haverom megunt ruhái
#3 Látom nem ment a szövegértés. Itt a haver kezdeményezett, hogy igényt tart a te szófordulatoddal értve a megunt ruhára. A megunt ruhának is tetszene, csak azon gondolkodik, hogy mit szólna hozzá az exe.
Szerintem ha már érzelmileg külön éltek, akkor nem tartozol számadással, de van az egészben némi kockázat, mivel egy fedél alatt éltek. Legalábbis ha az ex nem egészen normális. Ha viszont ő is nyíltan csajozik, onnantól nem lehet egy szava se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!