Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható, ha ismerkedek egy fiúval, megvan a közös hang, szimpatikus is, de az ajtókban rendszeresen nem enged előre?
Van, aki azt írja majd: "Nem, nem elfogadható" más azt írja lehet majd, hogy "mé magadnak nem tudod kinyitni?"
De tudod mi számít?
Neked elfogadható-e vagy sem.
Te élsz majd vele. Itt hiába írná valaki azt, hogy elfogadható, ha téged meg bántana ez a dolog mindig.
A te mércéd szerint élj.
Tőlünk kérdezed? Neked elfogadható? Nekem mondjuk mindegy, hogy a te pasid téged előre e enged. Ez van.
De talán ha szólnál neki, hogy bunkóság?
Szép jövőt vetít előre, ha még ezt sem tudod megbeszélni vele.
Majd a válásotokkor gondolj rám:)
Ismerek olyan nőket, akik azt szeretik,ha előreengedik őket, de olyan is van,aki kifejezetten kikéri magának,h vele így nem kell udvariaskodni.
Szóval mindegy hogy csinálom, valakinek úgyse lesz jó. :D
Ugyanez a fizetésnél,h valaki azt szereti,ha meghívom, más meg ragaszkodik hozzá,h ő fizesse a saját részét. Nekem meg őszintén teljesen mindegy,alapból úgy vagyok,h majd fizetem, ha meg ő azt mondja,ő akar,akkor hagyom. A te szitudban is,ha már ismerem az illetőt, akkor nyilván úgy nyitogatom ,nem nyitogatom az ajtót,ahogy neki tetszik, már ha megmondja,h őt ez vagy az zavarja.
"ha már ismerem az illetőt, akkor nyilván úgy nyitogatom ,nem nyitogatom az ajtót,ahogy neki tetszik"
Ezjó😄 figyelmesség rulez. ^.^
Engem meg folyamat előreengednek azok akiknek nem is tetszem meg nem is bírnak.
Na ez meg jobb lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!