Valaki a közelben, aki ért a hangtechnikához, és van LOGITECH Z906 rendszere?
Lassan 10 éve, hogy egy jó öreg veterán Genius SW 5.1-et használok, vagyis használtam. Most karácsonyra megleptem magamat egy Log Z906-al. Ott ül a fa alatt, Karácsonyig ki se nyitom.
Nem tudom mekkora lesz a különbség, de a Geniusom már rendesen meg adogatta magát.
A lényeg,
Laptopom van, és a beépített hangkártya sajnos nem az igazi.
Viszont régebbről van egy kallódó Sound Blaster Omni 5.1 külső hangkártyám.
Genius nem volt rákötve, mert valamiért azon keresztül a mély nem szólt.
Mit írtok, hogy fog vele szuperálni? jó barátok lehetnek majd?
(zárójelben megjegyezném, hogy van egy kis csoda belkin audiovevőm, amivel a genius kifogástalanul szólt)
illetve egy paradoxon,
Nincs milliós setup-om, de imádom a jobb és magasabb minőségű, több csatornás hangzást, viszont a rendszer strukturális felépítéséhez már kevésbé értek.
Tehát a nem kártya hangeszköznek van egy Sub/Center közös Jack-kimenete.
Ezzel nem megy Genius (mély), de mással igen.
Akkor elvileg a Logitech sem fog menni (mély). De mással igen.
ha megkérlek kifejtenéd bővebben?
Elég régóta már, hogy nem tudtam megfejteni, miért nem szól a mély a külsőhangeszközzel, holott, egyenként tesztelve meg megszólal.
Mind azért, mert közös a center/sub kimenet?
Mi annak az értelme?
Akkor valójában mondhatni kukát sem ér.
vagy nem tudom, annyira sajnos tényleg nem értek hozzá.
Külsőhangkártyát tudnál javasolni?
A Belkin akkor jó lesz a Logitechez is majd, csak ugye az azért nem egy premium hangkártya..
Nem, a közös (páros) kimenet rendben van, mivel a Jack két csatornát függetlenül át tud vinni.
5.1 = 6 csatorna.
Ez átvihető 3 db sztereó Jack-csatlakozón.
De a 6-csatornás hangzáshoz 6-csatornás forrás is kell.
Tehát 5.1 film / sorozat, valamint a lejátszóprogram kimenete is 5.1-re legyen állítva, ne 2.0-ra, mert akkor csak a két szélső szól.
Sőt, több lejátszóval azt is meg tudom tenni, hogy az 5.1 forrást 2.1-re átkeverem, akkor annyi fog szólni.
Vagy 4.0 quadróra, ahogy én használom, 2 db sztereó erősítővel, szélessávú hangdobozokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!